Devojka vredna svakog muškarca
Devojka vredna svakog muškarca

Devojka vredna svakog muškarca: Ponekad vam se čini da je planeta sa koje dolazi muški svet nepoznata, a pravila koja na njoj vladaju nejasna? Svaki muškarac je drugačiji, pa su i njegova očekivanja od suprotnog pola različita. Ono što on želi zavisi od toga da li je li u potrazi za devojkom, ženom ili samo društvom za subotu uveče. Uverite se da nije baš sve tako strašno i da mladići traže isto toliko ljubavi i pažnje kao i vi.

Samopouzdanje

Muškarci vole žene koje zrače samopouzdanjem, one koje u prostoriju ulaze uspravnog hoda i gledaju ljudima u oči. Privlačnost takvih dama, sigurnih u svoj izgled, i sposobnosti leži u činjenici da je lakše nositi se sa onima kojima je neophodna stalna potvrda drugih. Lepo je imati devojku koja će se osloniti na vas sa svojom nesigurnošću u posebnim trenucima, ali sa osobom kojoj treba stalna podrška život može biti pomalo neugodan.

Dobar smisao za humor

Niko ne želi osobu koja je uvek ozbiljna i negativno raspoložena. Momci žele devojke koja se smeju na njihove šale, koje i same umeju biti duhovite i uživati u sebi. Niko ne želi ćutljivicu koja u svemu vidi isključivo negativne stvari i ne ume da se opusti. Devojke sa vedrim životnim stavom su veoma privlačne.

reklame

Ne propustite: NE BUDI SMARAČICA: Ako želiš da imaš dečka vreme je da promeniš OVIH 5 dosadnih navika

Negovanost

Niko ne poriče da je izgled veoma važan. Uostalom, to je ono što muškarca na samom početku privlači kod žene. Muškarci vole ženstvene devojke, jer se uz nju sami osećaju muževnije.

Devojka vredna svakog muškarca
Devojka vredna svakog muškarca

Samostalnost

Samostalnost je osobina koja privlači većinu muškaraca, jer vole žene koje imaju vlastiti život. Žena čije ponašanje sugeriše da će se u budućnosti osloniti isključivo na svog muškarca nije preterano atraktivna. Muškarci žele pažnju i brigu, ali u isto vreme im treba prostor.

Ne propustite: Dovedi je do usijanja: Stimulacijom OVIH erogenih zona ćeš je potpuno izludeti!

Razumevanje

Momci žele devojke koje će ih razumeti, prihvatiti onakvima kakvi jesu i biti spremne na manje ustupke. Iako se suprotnosti često privlače, muškarci žele žene koje će poštovati njihova uverenja i po mogućnosti deliti njihove interese.

nastavak na sledećoj strani

loading...