Iskrenost i odanost

Ne treba posebno isticati da muškarci žele žene koje neće lagati i koje će biti verne. On mora biti siguran da ona neće koketirati s njegovim prijateljima onog minuta kad on napusti prostoriju. Vernost i pouzdanost ključne su osobine koje muškarci traže.

Zrelo ponašanje

Dečiji govor može biti sladak jedno vreme, ali većina muškaraca tražiće žene koje su zrele i znaju da smisleno razgovaraju sa njima. Ko želi biti sa osobom koja razgovara samo o odeći i šminki? Takođe, žene koje previše psuju nisu preterano privlačne, posebno muškarcima koji se klone vulgarnosti.

reklame

Ležernost

Muškarci su u potrazi za devojkama koje nisu pretenciozne, a najpoželjnije su devojke iz kraja.

Ne propustite: NE BUDI SMARAČICA: Ako želiš da imaš dečka vreme je da promeniš OVIH 5 dosadnih navika

Devojka koju može da upozna sa roditeljima i sa kojom može da se dobro zabavi na bilo kom mestu, ona s kojom se može opustiti i koja se ne boji da će upropastiti svoju šminku – to je devojka sa kojom može i na kraj sveta.

Devojka vredna svakog muškarca
Devojka vredna svakog muškarca

Brižnost i pažnja

Muškarac svakako želi ženu koje će se brinuti o njemu. Mali gest kao što je kuvan doručak, ispeglana košulja, poljubac kad mu je teško. Muškarci se osećaju dobro kada znaju da njihova devojka obraća pažnju na njih, primećuje male stvari i brine o njihovim potrebama. No, isto tako ne podnose kada se brigom ucenjuju.

Ne propustite: Dovedi je do usijanja: Stimulacijom OVIH erogenih zona ćeš je potpuno izludeti!

Oslonac

Muškarci traže žene koje će im biti podrška, osobito kad su zainteresovani za dugoročan odnos. Za muškarca koji se bori sa svojom karijerom, podrška devojke je vrlo važna. On želi nekoga ko će ga poslušati, a da ga neće ismevati ili potceniti, nekog ko će biti na njegovoj strani, dati mu objektivan savet i učiniti da izgleda dobro pred drugim ljudima.

tportal.hr

loading...