DEČAK SE DOVEZAO KUĆI U FERARIJU: Kad je roditeljima objasnio odakle mu, nastao je cirkus

Kada ste tinejdžer, postoji jako malo stvari kojima se nadate a da nije sopstveni auto. Za većinu, budžet je limitiran kako kažu roditelji!

Kada je jedan 15-godišnjak dobio šansu da kupi neverovatan auto za apsurdno male pare, nije mogao da odoli, ali postojala je jedna caka…

Jednog dana, 15-godišnjak parkirao je ispred kuće prelepog crvenog ferarija.

reklame

ferrari

Njegovi roditelji su odmah počeli da viču toliko glasno da su ih i komšije čule. Ipak, dečak im je mirno odgovorio, “Kupio sam ga danas.”

“Kako?” vikala je ljutito njegova majka. “Znamo da sigurno ne možeš da priuštiš takav auto. Tvoj otac i ja ne možemo da ga priuštimo!”

“Ovaj sam mogao. Koštao me je samo 15 dolara.”

Ovo je još više razbesnelo roditelje. “Niko sa zdravim razumom ne bi prodao Ferari za 15 dolara!” rekao je očev otac.

“Prodala mi ga je žena u ulici”, rekao je dečak. “Ne sećam se njenog imena, ali me je videla kako vozim bicikl i ponudila mi je Ferari za 15 dolara.”

“Gospode Bože”, rekla je dečakova majka. “Možda je zlostavljač dece. Šta li će sledeće uraditi? Džef, bolje da odeš do njene kuće i vidiš šta se dešava.”

Kada je dečakov otac stigao do kuće te žene, ona je bila u bašti, sadila je cveće.

basta

“Sin mi je rekao da ste mu prodali Ferari za 15 dolara”, rekao je čovek. “Zahtevam da znam o čemu se radi!”

“Oh da, vezano za to”, počela je žena. “Dobila sam prilično uznemirujuć poziv od mog muža jutros. Prvobitno mi je rekao da je na poslovnom putu, ali mi je jedan prijatelj otkrio da je zapravo odleteo na Havaje sa svojom sekretaricom…”

“…Rekao mi je da nema nameru da se vrati i pitao me da li bi mogla da mu pošaljem novac od prodaje njegovogf novog Ferarija. I upravo to sam i uradila.”

Izgleda kao da je taj neverni muž dobio šta je zaslužio!

Kurir.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.