Govor tela je najvažniji u igri zavođenja i od njega sve počinje. Nemoj da sediš tako da od ruke ili noge stvaraš prepreku između sebe i svog udvarača. Ne drži ruke prekrštene dok razgovaraš jer ćeš ostaviti utisak ukočene osobe, što nije ni privlačno niti ohrabrujuće.

Očijukanje – ne morate biti stranci ili poznanici da biste očijukali. Ovo je odličan način da prijateljski odnos digneš na viši nivo do emotivnog odnosa. Očijukanje s osobom s kojom si razvila prijateljski odnos jasno daje do znanja da želiš nešto više.

reklame

PRCAJTE SE MEĐU OBLACIMA: Ova aviokompanija iznajmljuje letove na sat

Naglasi važne detalje – muškarci su vizuelna bića i istraživanja pokazuju da oni na ženama prvo primete lice, naročito oči i osmeh. I dobro poznati treći atribut, a koji nije na licu. Ovde nećemo govoriti o tome kako da se našminkaš jer da bi ti oči i osmeh bili što lepši, važno je da zračiš pozitivnom energijom i srdačnošću. Kada si istinski srećna, poput magneta privlačiš suprotan pol.

PRESTANITE DA TRČITE ZA NJIM: 4 načina da se muškarac zaljubi

Budi ekstrovertna – muškarci osećaju veliki pritisak kada moraju sve inicirati. Istraživanja pokazuju da ekstrovertni ljudi spadaju u pet najsrećnijih tipova ličnosti. Nemoj očajavati ako si po prirodi povučena jer je ovo prilika da probaš nešto novo. U početku će ti biti čudno i možda neprijatno, ali kada se navikneš na svoj opušteniji i otvoreniji stav, videćeš kako sve ide puno lakše.

Voli sebe – samopouzdanje je muškarcima vrlo privlačno. Ako i ne izgledaš kao model, voli sebe i svoju ličnost. Ako prihvatiš i voliš sebe zbog onoga što jesi, to će učiniti i gospodin Pravi kada te upozna.

zdravakrava.hr 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.