DA VIŠE NIKAD NE PROPUSTIŠ PRILIKU: Kad žena ovo radi, ona jedva čeka da je smuvaš i odvučeš u krevet

Signali koje vam ona šalje su skoro uvek jasni, sada je do vas da proučite govor tela i razmislite koji ja vaš sledeći korak.

Naučite kako da prepoznate kada ona zapravo flertuje, a kada je samo prijateljski nastrojena.

Poslednja stvar koju želite da uradite je da pogrešno pročitate situaciju i pokušate da je poljubite, a njen dečko se nalazi iza vaših leđa – piše Telegraf.

reklame

Ovih 9 znakova vam može olakšati ako se nađete na nepoznatoj teritoriji

Ona je svuda gde ste vi

Svaki put kada se okrenete, ona je tu , kao slučajno. Igra se u vašem perifernom vidu, naručujući piće u baru u isto vreme kao i vi.

Čak i ako je domaćin događaja, ona nekako uvek pronalazi izgovor da bude u vašem ličnom prostoru. Uhvatićete je kako gleda iz druge prostorije i osmehuje se.

Ova žena je stidljiva ili vrlo tradicionalna, u svakom slučaju, njeno prisustvo svuda oko vas, je signal da započnete razgovor.

Ima pozitivan govor tela

Jezik tela je jedan od najznačajnijih znakova da je žena zainteresovana za vas ili ne.

Zapravo, većina ljudske komunikacije je neverbalna, pa držite oči otvorene za pozitivne znakove: ona održava kontakt očima, mnogo se smeška, ona skreće pažnju na usta ili se igra sa kosom, drži telo “otvoreno”, prema vama.

Odgovara na dodir

Ovo može zvučati kao govor tela, i to je u redu, ali je toliko važno da zaslužuje svoj deo. Obratite pažnju kako ona odgovara na vaš dodir. Ako joj lagano dodirnete ruku, da li ona odustaje?

Da li se ona zamrzne? Da li se smeje i uzvraća dodir? Ako ona pozitivno reaguje na vaš dodir, neka iskra postoji. To je naročito jak znak ako započne razgovor.

Ponaša se drugačije

Posmatrajte kako se ponaša prema drugima u vašem prisustvu. Ako ne primetite ništa specifično, onda to nije to.

Ako se ponaša drugačije nego što se inače ponaša prema ljudima, preduzmite nešto. Bitno je da vas ne doživljava kao i druge.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...