Osećate li se ikada neprilagođeno, kao da ste nekakav odmetnik?

Kao neko ko ne pripada ovde na ovoj planeti? Ne možete shvatiti zašto svet funkcioniše na način na koji funkcioniše? Kao da pripadate negde drugde ili ste došli s nekog drugog mesta?

To je verovatno zato što jeste!

Imate duboko razvijenu empatiju

reklame

Zvezdane duše su se pojavile iz svemira kako bi bile ovde u ovom posebnom trenutku na Zemlji, koja prolazi kroz monumentalni pomak od treće do pete gustine. To je bez sumnje izazovan prelaz, ali vi kao zvezdana duša, već ste upoznati s tim. Dok će drugi taj koncept smatrati duhovnom glupošću, vama sve to ima smisla.

Ali to ne znači da vam je i lakše. Prvo, imate ovo telo s kojim treba da se povežete, a ova gustina čini da sve izgleda zasebno i odvojeno.

Vi imate duboke osećaje empatije i možete pokupiti emocije ili misli drugih ljudi. Ponekad ih možete pogrešno protumačiti misleći da su vaše lično i to nije jednostavno odgonetnuti.

Postoji li Viši plan?

Dakle, šta je božanski plan? Zašto ste se našli na ovom neobičnom mestu, gde kao da ništa ne funkcioniše kako treba i svako mora da se bori za svoj deo kolača?

Budite sigurni, postoji Viši plan. Postoji dublji razlog. Radi se o tome da je ljudima potrebna pomoć da postanu božanska deca svemira. Zvezdane duše su se pojavile ovde kako bi podstakli božansku iskru multidimenzionalne svesti unutar čovečanstva.

Možda ćete se susresti s izazovima na fizičkom nivou, ali imate duboku sposobnost rezonovanja i premeštanja energije kroz polje. Mogli bi da sedite i ispijate šoljicu čaja u omiljenom kafeu i celo vreme odašiljati energiju u polje druge osobe, koju oni nesvesno preuzimaju. Na taj način oni nekako postaju svesni vibracije svoje duše i polako se oslobađaju velova iluzije.

Vama je potrebno samo da vaša bol bude prepoznata

Dakle, imate duboku i neprocenjivu misiju ovde – da budete vi. To je dovoljno. To je sve što morate učiniti. Kažem ‘sve’, ali znam da to nije lako. Saosećam s vama. Moje srce je s vama. Razumem vaš bol. Znam da se borite kako bi se uklopili i bili prihvaćeni ovde.

Ali, morate znati da ćete uvek biti prihvaćeni od strane duha, od strane vaše braće i sestara po celom svetu, od vaše porodice duša, koja je u blizini u ovom posebnom trenutku.

Nije uvek potrebno da se svi problemi reše, zar ne? Vi samo ponekad želite da neko prepozna vaš bol. Tako da znate da ste voljeni.

wakeup-world.com/ atma.hr

loading...