DA SE OSEĆAŠ KAO CARICA: Evo kako da uvek i svuda budeš seksi!

0
275
ONI SU LJUBOMORNI NA VAS
loading...

Ne čekaj noć i druženje sa dragim u krevetu da bi oslobodila seksi zver u sebi. Napravi potpuni preokret u svojim aktivnostima, tako da ti i običan ručak za radnim stolom postane mnogo zanimljiviji. Začini sve svoje životne situacije.

Večera s prijateljima

Jedno obično okupljanje prijatelja ne mora se uvek svesti na prepričavanja anegdota iz prošlosti i komentarisanje stanja u državi, već može biti seksi i opušteno. Za početak postavite raspored sedenja da ne ispadne da se kao i uvek sve devojke stisnu jedna do druge, jer to ubija hemiju.

Pročitajte i  Nervni slom jednom mesečno: Ovako izgleda život u cvetu PMS - a i sve njegove faze

mladolik izgled

Što se hrane tiče, posluži nešto začinjeno, a prostor ukrasit s crvenim detaljima, jer je dokazano je da crveno deluje stimulativno. Muzička play lista neka bude kombinacija soula, reggea i španskih hitova , a svetlost naravno – neka bude prigušena.

Gledanje filma kod kuće

Bez obzira da li film gledaš sama ili s nekim u društvu, to iskustvo bi trebalo biti više nego opuštajuće. Umesto da usta puniš čipsom i gumenim bombonima, podignite sve na jedan viši nivo i posluži se tamnom čokoladom i crnim vinom.

Pročitajte i  Ne zaglavljuj se u kupatilu pre bitnog izlaska: Ovo je glavni razlog zašto ne treba da se tuširaš pre prvog dejta

tajna magnetne privlačnosti

Takođe prekini više s dramama i ženskim komedijama, pa umesto toga izaberi film koji ima dobru radnju i u kome se tu i tamo vidi i komad kože.

Ako gledaš dobre ribe poput Monike Beluči i Skarlet Johanson dok si ti obučena u široku trenirku, to neće dobro delovati na tvoj ego. Zato uskoči u nešto senzualno i osećaj se dobro u svojoj koži.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + seventeen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.