Da njegovo srce bude zauvek tvoje
Da njegovo srce bude zauvek tvoje

Da njegovo srce bude zauvek tvoje: U vezi si sa idealnom osobom za tebe i ne želiš da dođe do rastanka. Leptiriće rade i sve je ružičasto, ali šta ćeš kad prvi zanos prođe? Kako da ga zadržiš pored sebe i osvojiš njegovo srce za sva vremena?

 

Budi prirodna i šarmantna

Muškarci ne vole izveštačene devojke koje se lažno smeju i kojima je svaki pokret unapred isplaniran. Oni misle da fejkiraš celu vezu ako se fejk ponašaš i nikada te neće shvatiti ozbiljno.

reklame
Da njegovo srce bude zauvek tvoje
Da njegovo srce bude zauvek tvoje

Kad se smeješ, smej se iskreno. Ponašaj se uvek onako kako se osećaš. Pričaj sa njim o raznim temama. Igraj se, budi i dete ponekad. Uradi nešto detinjasto i neočekivano, a simpatično.
Pa šta ako nemaš šminku, pokaži mu da je osmeh jedina šminka koja ti je potrebna. Nema veze ni ako ti je frizura pokvarena. Sve to pokazuje tvoju opuštenost kad si sa njim i on će se takođe osećati rasterećeno. Budi neposredna u komunikaciji i trudi se da budeš duhovita i da se šališ i na svoj račun.

Momci vole prirodne i opuštene devojke jer se i oni tako osećaju prijatno. Priušti mu to i imaćeš ga sigurno na duže staze.

Ne ograničavaj ga i ne ljubomoriši

Ni u kom slučaju nemoj da dozvoliš da se on oseća kao da gubi svoju privatnost i svoju slobodu. Poštuj njegovo vreme koje odvaja za sebe. Šta više, podrži ga u tome da organizuje neke aktivnosti sam ili sa svojim prijateljima. Kao i tebi, njemu je takođe potrebno vreme samo za sebe.

Da njegovo srce bude zauvek tvoje
Da njegovo srce bude zauvek tvoje

Potrudi se da ne proveravaš poruke i pozive. Smatraj da su njegov telefon i njegov kompjuter zabranjena zona. Smaranje na svakih pola sata pozivima i porukama, praćenje i provera sa prijateljima je takođe nešto što nikada ne smeš da radiš. Ne pravi mu scene jer te nije zvao, nije odgovorio. Opusti se i to vreme iskoristi za svoje aktivnosti. U suprotnom ćeš samo pokazati da si jadnica koja samo čeka na njega, a muškarce to guši.

Pokaži mu da imaš poverenje u njega i da ceniš njegovu privatnost. Budi kul devojka, kojoj je normalno da njen dečko ima ženske i muške prijatelje sa kojima provodi vreme kada nije sa tobom.

Nemoj da misliš da će te prevariti čim zamakne iza ugla. Neće, jer će ceniti što pored sebe ima devojku koja je razumna i koja mu veruje. Ozbiljan muškarac nije lud da rizikuje da izgubi takvu devojku.

Pokaži mu da ti je stalo do njega

Pitaj ga uvek kako mu je prošao dan, da li je umoran, kako je na poslu, koji su mu planovi za veče. Pruži mu podršku i razumevanje ukoliko ima neki problem. Saslušaj ga i probaj da zajednički dođete do rešenja. Ponudi se da mu spremiš večeru ili da mu pomogneš oko kućnih poslova. Spremi mu toplu kupku, izmasiraj ga.

Potrudi se da ga opustiš da se oseća prijatno i on će to umeti i da uzvrati. Njemu je stalo da ima devojku koja brine o njemu, a ne samo o sebi.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.