10 znakova da se seksaš sa totalno pogrešnom osobom

Pre samog “glavnog događaja”, većina žena tačno zna na kojim delovima tela žele da ih ruke njihovog muškarca dodiruju. Iako svako ima svoje preference, pokazalo se da veliki deo žena dodire voli da oseti na jednom specifičnom mestu.

 

Jasno je da je ova informacija o predigri vrlo važna za mušku populaciju, pogotovo ako se uzme u obzir da je u ovoj anketi učestvovalo 2000 žena na portalu “Women’s Health”.

reklame

A rezultati su pokazali da je “područje oko bradavica” osvojilo prvo mesto. Da, 39 posto žena reklo da je krug oko bradavica mesto na kojem im najviše odgovaraju dodiri tokom predigre, a iza toga je međunožje. Unutrašnji deo vrata je na trećem mestu sa 28 posto.

Seks na jednu noć Najpopularnije-vreme-za-seks
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Manje popularna područja su unutrašnjost bedara (17 posto) i uši (10 posto). Pored toga, 6 posto dama je kao odgovor dalo “neko drugo mesto”, što može lako razbuktati maštu. Jesu li to stopala, pupak, donji deo leđa? Nikad nećemo znati.

Dobre vesti: ovo su neki od saveta koji će vam poslati trence niz leđa tokom predigre.

Skočite pod tuš. Toplina dovodi krv na površinu kože, a zbog toga su bradavice osetljivije na dodir. O la la.

Konkretno područje. Čini se da je krug oko bradavice najosetljiviji tačno iznad same bradavice.

Kreativnost. Muškarci ne moraju da koriste samo prste. Dodiri jezikom, grickanje i trljanje usnama, samo su deo načina na koji vam mogu pružiti zadovoljstvo tokom predigre. Eksperimentišite zajedno. Recite mu koji vam način najviše odgovara. Naučite ga.

zdravaisretna.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.