DA NEVERNOM MUŽU PRESEDNE PICA: Osveta prevarene žene nikad nije bila slađa!
Umesto za muža, postaviš zamku za ljubavnicu...

Kad Kineskinju prevari muž, ona odmah nađe drugog frajera – ali ne sebi već svojoj suparnici! Evo o čemu je reč.

Čini se da je u svetu preljuba postala svakodnevna aktivnost i muškaraca i žena. Kada otkrije da je prevaren, svako reaguje na svoj način, najčešće burno, uz plač, a bogami i pucnjavu. A sve može da se završi vrlo suptilno i genijalno. I to u korist onoga koji “pati”.Tako se to barem radi u Kini.

Kada je 39-godišnja gospođa Vang iz Šangaja otkrila da jesuprug vara, bila je očajna. Nije mogla da jede, spava… Bila je skrhana.

reklame

A onda je krenula u sasvim neočekivanu akciju – u pomoć je pozvala servis za “eliminisanje” ljubavnica. Zadatak ove agencije je da angažuje nekog zgodnog dasu koji će zavesti ljubavnicu i stati između nje i nevernika.

Prva agencija ovog tipa u Kini je otvorena 2012. godine, a kako statistika u ovoj zemlji registruje sve veći broj preljubnika, u svim velikim gradovima ovakvi servisi postaju sve unosniji biznis.

ODEĆA KOJA ŽENAMA ODUZIMA MOĆ: U ovome ste seksi i ženstvene, ali potpuno bespomoćne

Oni nude različite nivoe usluga, a najskuplja podrazumeva da se atraktivni muškarac diskretno uvuče u život muževljeve ljubavnice, iznajmi stan u njenom komšiluku, da je izvodi na luksuzne večere, u provod, da bude u njenom vidokrugu svakodnevno – i da tako, mic po mic, odvuče njenu pažnju od muškarca sa kojim se tajno viđa. I sve to za tričavih 60.000 dolara.

Kad ljubavnica bude “skroz pečena” i otkači preljubnika, on se skrušeno vraća svojoj supruzi. A tek tada, momak iz agencije zadaje poslednji udarac i brutalno ostavlja devojku na cedilu.

Dakle, kad je u pitanju njihov muškarac, brak i mir, neke Kineskinje ne pitaju koliko košta. A neki žive u zabludi da emocije nemaju cenu.

telegraf.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.