AKO SE SPREMATE DA PRIZNATE PREVARU: Ove stvari morate da znate...

Seks je vrlo važan deo svake veze, ali ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja

1. Tokom seksa ne marite za izgled

Vođenje ljubavi strastveni je trenutak tokom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osećanjima. U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i vidi li nam se celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znajte da imate savršen seks.

2. Partneru možete reći šta tačno želite

Seks je vrlo individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantuje komunikacija između partnera. Ako se ne libite da ga usmerite na ‘pravi put’ ili mu pak tokom seksa savetujete kako da izvede vaše omiljene pokrete, znajte da imate savršen seks.

reklame

Koliko se heftaš, takva si u duši

3. Nakon seksa osećaš se opušteno i srećno

Dokazano je kako seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Ali to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne možete skinuti osmeh s lica, osećate kako vam telo bridi i drhti te se ne možete odupreti umoru, znajte da imate savršen seks.

zadovoljna.hr

loading...