Najkraći ljubavni test

U nešto nema sumnje: počeci romantičnih veza su najbolji. Ali, nakon nekoliko meseci ili godina, možda ćeš početi da razmišljaš o tome kako ne postoji ništa što ne znaš o svom dečku. Srećom, postoje mali načini na koje možete oživeti tajanstvenost, koja je bila toliko seksi u vašim počecima. Donosimo nekoliko načina kako.

 

1. Iznenađujte se

Seti se svih aktivnosti koje ste radili na početku. Neke od tih stvari sigurno niste dugo radili pa ne bi bilo loše podsetiti se na njih. Takođe, nema ničeg lošeg u smišljanju i nekih novih stvari, a čar je u tome da ih on ne očekuje.

reklame

vezbanje sport par

 

2. Nemojte prestati da brinete o sebi

Znamo kako voliš taj osećaj ugodnosti sa svojim partnerom, ali kada prestaneš da brineš o tome šta on misli o tebi, to može biti problematično. Drugim rečima, znamo da voliš prijatne večeri u pidžami pred televizorom, ali ponekad se treba srediti i izaći, ako shvataš šta želimo reći.

3. Podelite najdublje seksualne fantazije

Ne možeš biti uznemirena oko toga što on ne menja stvari u krevetu, ako nisi vokalna u vezi stvari koje želiš. Jednostavno je. Neka zna šta želiš i neka te iznenadi time onda kada to najmanje očekuješ.

seks par

4. Promenite rutinu

Rutina je zdrav aspekt svakog odnosa, ali samo u umerenim količinama. Prekomerna rutina može dovesti do dosade, a sve što treba da učinite kako biste to izbjegli je, s vremena na vreme, promeniti ustaljene navike i isprobati nešto novo. To ne mora biti ništa veliko, samo nešto u čemu ćete jednako uživati, ako ne i više, kao npr. neki novi restoran ili hobi.

5. Provedite dovoljno vremena odvojeni

Da bi vaša veza bila zdrava, oboje treba da određenu količinu vremena potrošite samo na sebe i svoja interesovanja. Tako ćete se zaželeti jedno drugoga, što baš nikada nije loša stvar.

Psihološki trikovi za manipulaciju: Daće vam sve što poželite i još će biti srećan zbog toga!

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.