DA LI JE ON ČOVEK TVOG ŽIVOTA: Odgovori na ova 3 pitanja i saznaj!

Na pitanje da li je on čovek tvog života saznaćeš odgovor kad budeš shvatila da li si ti žena njegovog života. Ne moraš ići daleko. Potrebno je samo da oslušneš svoje srce i dobro se zagledaš u sebe.

Svi nas uče kako treba da budemo voljeni. Retko ko nas uči kako da volimo. Magazini su puni saveta kako nekoga usrećiti u krevetu, a malo je saveta kako nekome uneti sreću u život.

A sreća je dvosmerna ulica. Prosto je nemoguće da jedan bude srećan u vezi dok onaj drugi pati ili se muči. Ovde ne govorimo o psihopatama i sociopatama, osobama koje nemaju kapacitet za ljubav, sposobnost empatije i istinski ne mare za druge. Svakom normalnom čoveku nemoguće je da bude srećan pored osobe koja pati.

reklame

Raščistite odmah na početku veze: Ove tajne vam mogu uništiti sreću!

Zato, pre nego što uopšte počneš da se pitaš da li je on čovek tvog života, postavi sebi ova tri pitanja:

Da li želiš njega, ili ono što je dobro za njega?

Ljubav je najplemenitije osećanje koje postoji. U njoj nema mesta nikakvoj sebičnosti. Posesivnost, ljubomora, želja za posedovanjem su odraz strahova, a ne ljubavi. Ljubav je sloboda.

Kad nekog voliš, ti mu želiš sve najbolje. Želiš ono što je najbolje za njega. Osoba koja istinski i čisto voli, pustiće od sebe čoveka koji kraj nje nije srećan, kome nije u stanju da pruži ono što mu je potrebno i što zaslužuje.

Sebična i nezrela ljubav je ona koja pokušava voljenu osobu da zadrži po svaku cenu.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.