Kad muškarac prestane da voli! G tačka
U neke stvari jednostavno želimo da poverujemo, bilo da je u pitanju srodna duša, idealan posao sa velikom platom ili G tačka.

Nažalost, novo istraživanje koje je sproveo „Urology” bi vas moglo razočarati. Naime, ova studija pokazala je da  magično dugme unutar vagine zapravo ne postoji, ali da do vaginalnog orgazma jeste moguće doći na drugi način.

Od kada je nemački ginekolog dr Ernest Grafenberg lansirao u javnost otkriće „g” tačke, ženski magazini opsednuto pišu o toj temi. Ipak, dr Emanuela Janini profesor endokrinolog i Tor Vegata seksolog koji rade na Univerzitetu u Rimu, objašnjavaju da „tačka” ne postoji, ali da postoji načini na koje je moguće postići klitorisni, vaginalni i višestruki orgazam.

reklame

Mnoge žene koje kažu da su doživele orgazam zahvaljujući stimulaciji „g” tačke opisale su to seksualno iskustvo kao dublji i mnogo snažniji orgazam.

Dr Janini ističe da snažniji orgazam jeste moguć, ali ne stimulacijom jedne tačke, već čitavog  klitouterovaginalnog kompleksa (KUV), ali odbacuje teoriju da se radi o jednoj specifičnoj tački.

 

zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.