ne voli on lake nego si ti teška, DA LI GA ŽELIŠ, ILI TI JE POTREBAN? - Ključ tvoje sreće je u tvojim rukama

Previše žena traži ljubav, pre nego što pronađu sebe. One ulaze u veze sa muškarcima i od njih traže sreću i smisao svog života.

Razlika između žene kojoj je muškarac potreban i žene koja želi muškarca je jednostavna: Dok prva očekuje da će pravi muškarac rešiti njene probleme, druga ih sama rešava, pise besnopile.rs

Muškarac ti je potreban kada si usamljena, a želiš ga kada si za njega spremna.

Usamljenost je plodno tlo za užasne odluke i pogrešne izbore. Kao odgovor na tvoje očajanje, gotovo uvek će doći neko potpuno pogrešan, dobar jedino da te učini još nesrećnijom.

Kad ti je potreban muškarac, prihvataš bilo kojeg. Kada želiš muškarca, odabereš onog pravog.

reklame

Nikad nećeš biti potpuno srećna ako se povodiš za onom “Bolje bilo ko, nego da sam sama”.

Odvratna ženska ponašanja na koja se muškarci lože do bola!

Kad strah od toga da ćeš sama provesti život, i očajanje što nikog nema u tvom životu preuzme kormilo nad tvojim izborima, znaj da putuješ u pogrešnom pravcu. Na tom putovanju nikada ne možeš naći sreću, ni istinski odgovor na molitve svog srca.

žena

Kada ti je potreban muškarac, ti tražiš potvrdu svoje vrednosti. Kada želiš muškarca, ti znaš svoju vrednost.

Ako misliš da je muškarac odgovor na većinu tvojih problema, šta zaista ti imaš njemu da pružiš? Zašto bi bilo ko ko vredi bio sa osobom koja ne zna da ceni sebe? Ako misliš da ti je samo on potreban da bi bila kompletna, ti nemaš ono što je potrebno da njemu upotpuniš život.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...