Da li ga STVARNO voliš
Da li ga STVARNO voliš

Da li ga STVARNO voliš: Da li je to samo simpatija, privremeni flert ili prava ljubav?

Da li želite da uklonite bilo kakve sumnje? Evo kako da znate da li ste zaista zaljubljeni.

Razumevanje da li ste zaista zaljubljeni nije uvek lako. Kada se uzburkaju leptirići u stomaku i pomešaju sa nerazjašnjenom bujicom emocijama u nastajanju, zaista nije lako razlučiti o čemu se tu zaista radi.

reklame

Ponekad postoje sumnje, sukobi, strahovi i pitanja koji znaju kao da usporavaju komešanje leptirića u stomaku poznato iz doba adolescencije (A tada smo znali, zar ne?! Sve je tada bilo mnog lakše! Jer nismo mislili, samo smo osećali!) koje imamo svaki put kada se zaljubimo.

On odgovara onome što ste tražili, ali postoje stvari zbog kojih sumnjate u svoju ljubav.

Da li ga STVARNO voliš
Da li ga STVARNO voliš

I šta ako je to samo nešto prolazno? Opet. Ili je to ljubav, a ti se samo bojiš?

Evo kako da znaš da li ga stvarno voliš ili ne.

Postoje budući zajednički projekti

Ako je Kupid pogodio metu, vaš um će već maštati o budućim zajedničkim projektima.

Mala digresija, da ne pominjemo filmove koji se odvijaju u vašoj glavi još od prvog sastanka u kojima vidite sebe pred oltarom sa novim. To ne znači to, već ovde mislimo na konkretne stvari, isplanirane stvari, koje delite sa partnerom i za koje osećate da želite da proživite samo sa njim. Duboko, istinski, zapravo.

Ne propustite: U vezi si sa SELJAČINOM: 7 stvari koje govore da ga boli dupe za tebe

Zamislite sebe za pet godina: jeste li još uvek zajedno?

Osećate se drugačije, ispunjeno i srećno

Ali na zemlji! Još jedan dokaz zbog kojeg ćete shvatiti da li ste zaista zaljubljeni jeste da slušate sebe kako se osećate kada ste zajedno.

Ako ste zaljubljeni, osetićete slobodu da otkrijete svoje pravo biće pred njim. Lako ćete prevazići početni stid prvih nekoliko puta i bićete spremni da napravite kompromis kako bi vas partner bolje upoznao. Jednostavno, pustićete da sa vas padnu sve stege, maske i ograde. Pustićete se i prepustićete mu se.

Najteže će stvari postati lakše jer ćete drugu osobu osećati kao svoje srećno ostrvo, oslonac, sigurnu zonu, gde možete da se sklonite kad god osetite potrebu.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...