ČUVAJ SE GNEVA SINGL DEVOJKE: Ako joj kažeš neku od ovih 5 rečenica, neće biti čudno ako te nokautira

0
342
loading...

Iako je status singl devojke prestao da bude nepopularan, kod nekih još uvek postoji uverenje da singl devojke žive tužan, neispunjen život. Ako si singl devojka, ove stvari sigurno čuješ prečesto, a sigurni smo i da ti jako idu na živce.

 

Snizi standarde, vreme ide

Možda nisi pronašla frajera koji ti odgovara pa je logično da sniziš standarde, skrasiš se s nekim ko ti ne odgovara i počneš da budeš “prava žena” – vreme leti, bićeš baba devojka.

zena

Kad će klinci?

Imaš super posao, super prijatelje, putuješ i čini ti se da živiš život punim plućima? Prema teoriji nekih, sve je to nebitno jer znamo da ne možeš biti ispunjena dok nemaš dete.

Zašto nemaš dečka?

Koliko god bila srećna kad si solo, uvek će postojati ljudi koji misle da je soliranje bolest koju treba lečiti. Nemoj se ljutiti na njih, njima je stvarno nezamislivo živeti bez “bolje polovine”.

Ovo je veče za parove

Druženje s parovima tebi ne stvara problem, ali sigurno imaš prijatelje u paru kojima je nelogično da im se pridružiš na druženju za parove. Veče društvenih igara tebi je ok i u paru i solo, ali nekim je parovima stvarno neprijatno biti u društvu singl osobe pa te u skladu sa tim neće pozvati na druženje.

Pročitajte i  Za sve dame koje nekad zažale što se nisu rodile ko muško: 13 razloga zašto je bolje biti žena

Preizbirljiva si

Ti smatraš da samo imaš standarde, ali neki će pametnjakovići jednostavno morati da ti se obrate i kažu da si preizbirljiva kako bi umirili svoju potrebu za mešanjem u tuđe živote.

devojka

index.hr/besnopile.rs 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.