Budi na oprezu: Neku od ovih 5 rečenica ćeš čuti od muškarca kad reši da te prevari
Budi na oprezu: Neku od ovih 5 rečenica ćeš čuti od muškarca kad reši da te prevari

Je li ti tvoj partner ikada rekao neku od ovih rečenica? Ako jeste, to bi mogao da bude loš znak…

Ako jedan od partnera vara onoga drugoga, uglavnom nešto nije dobro u vezi. Pre nego što dođe do toga, postoje različiti znakovi. Na primer, ako čuješ jednu od ovih rečenica, moraš biti na oprezu.

„Imam osećaj da me više ne ceniš.“

Ova rečenica otkriva da on verovatno nije više toliko srećan kao pre i da se oseća zanemarenim. Naravno, to ne znači odmah da će te uskoro prevariti, ali može doći do toga. Ako se jedan od partnera oseća premalo cenjeno, može se dogoditi da potraži (seksualnu) potvrdu kod druge osobe. Ako načne tu temu u razgovoru, važno je da otvoreno popričate i zajedno nešto uradite da se situacija promeni.

„Izvini što ti nisam odgovorio na poruku. Bio sam pod stresom.“

reklame

Čak i da ima brdo nerešenog posla na stolu – vremena za kratku poruku sigurno uvek može  da pronađe. Dakle, ako on odjednom više ne odgovara redovno na poruke, moguće je da je to znak da ima neke druge (ili je kod druge) prioritete. Pozovi ga ljubazno na razgovor kako bi otkrila zašto ti više ne odgovara.

„Na poslu je bilo OK.“

Ovde se ne radi o značenju rečenice, nego o kratkom odgovoru. Dok je pre temeljno pričao o tome kako je proveo dan i sa radošću pripovedao razne dogodovštine, kratak i štur odgovor znak je za opasnost. Dakle, vreme je da sedneš s njim i porazgovaraš.

„Idemo da nešto novo isprobamo u krevetu.“

Ako ti je duže vreme seksualan život jednoličan, generalno je dobro kad jedan partner želi da isproba nešto novo. Ali, to bi moglo da znači i da nije potpuno zadovoljan seksualnim životom. Shvati njegove želje ozbiljno i isprobaj – naravno, jedino ako se slažeš s tim što je predložio – nešto novo. Tako možete zajednički da rešite problem, nanovo zapalite plamen u vezi, a i on će biti zadovoljan pa neće morati da traži satisfakciju negde drugde.

„To je tek za nekoliko meseci. Još ne bi trebalo da razmišljamo o tome.“

Ako tvoj partner ne želi da pravi dugotrajne planove, to bi mogao biti znak da nije siguran šta će biti s vama za nekoliko meseci. Onda je krajnje vreme za razgovor kako bi otkrila imate li iste misli o budućnosti.

miss7.24sata.hr

loading...