iznervirajte momka
Ambro / freedigitalphotos.net

Ljuta si na njega? Pokušavaš da mu se podvučeš pod kožu? Potrebna mu je doza njegovog otrova? Iznerviraj ga – i to efektno!

Nijedna veza nije savršena ali, budimo iskreni, ponekad je baš neophodno da budeš kučka. U nekim okolnostima moramo iznervirati muškarca da bi promenio svoje ponašanje ili, jednostavno, da bismo ga oterale od sebe. Ako nikad do sada niste razmišljale o tome, pročitajte kako možete da mu “stanete na žulj”.

1) Oterajte ga na dijetu

Put do muškog srca vodi kroz njegov stomak. Svaki frajer ima svoju slabost – bilo to parče pice ili čokoladna krofna. Zapravo, pica i pivo su definitivan izbor većine. Počnite da mu ubacujete u glavu da su za njega stvorene nju-ejdž dijete pune kelja i čudnog povrća za koje nije ni čudo do tada. Ne morate ga čak ni odgovoriti od sve njegove omiljene hrane, dovoljan je jedan “vaš” obrok dnevno da mu se osvetite za svako njegovo jahanje po nervima.

reklame

2) Izgubite mu ključeve

Vašeg čoveka će sludeti ako mu izgubite ključeve, a još će mu gore biti ako ga ubedite da je on taj koji ih je izgubio. Naravno, svoje rezervne ključeve držite u unutrašnjem džepu tašnice, kako nikad ne bi mogao da vam podvali na sličan način. A tako ćete ga naučiti i da ste pametniji od njega jer imate rezervni ključ dok on spava na otiraču.

3) Kad smo kod otirača – promenite brave

Dok je na poslu, promenite bravu na ulaznim vratima i onda, baš kad se on vraća kući, skoknite do prodavnice. Recite mu da ste polomili ključ u bravi i da je morala da se menja… Najvažniji deo ove smicalice jeste to što ga nećete pustiti u kuću. Pustite ga da čeka i sat vremena ispred ulaza dok vi ne pokupujete sve bespotrebne sitnice. I, da, zaboravite da mu date kopiju novog ključa.

4) Pozovite sve drugarice!

Šta može brže da ga izbaci iz takta nego veče provedeno sa desetak kikotavih devojaka? Sva je prilika da ga neke vaše prijateljice već ne vole, pa ćete odjednom imati grupu žena koje lakiraju nokte i nanose maske na lice dok ćaskaju o frajerima.

Nikako nemojte pričati o njemu, ali dodatno će ga iznervirati ako spomenete neki sočan detalj o bivšem ili o nekom poznaniku – pa makar ga i izmislile. Šta god da radi u susednoj sobi, mučenik neće moći da se koncentriše od ženske buke.

iznervirajte momka
David Castillo Dominici / freedigitalphotos.net

5) Šaljite mu poruke – NEPRESTANO

Pišite mu sve svoje nasumične misli, napišite mu da ga volite, pošaljite mu SMS da ga pitate šta želi za večeru, bombardujte ga porukama! I same znate koliko je iritantno kad vam neko neprestano šalje porukice.

(nastavak teksta na strani 2)

loading...