Luen Vord je vlasnica elitne agencije za spajanje parova Perth’s Millionaire Matchmaker koja više od dve decenije namešta milionerima žene. Bogati klijenti je plaćaju i do 10.000 evra kako bi im našla savršenu bolju polovinu, piše DailyMail.

Žene su je mnogo puta pitale šta najviše privlači milionere i nakon što je ispitala 200 muškaraca napravila je popis osobina koje ovim muškarcima najviše zapnu za oko.

Kao fizička osobina broj jedan, naveden je osmeh. “Već dugi niz godina govorim da se muškarac neće zaljubiti u ženu koja se mršti”, rekla je Luen.

reklame

Kao drugu najdražu stvar kod žena, bogataši su naveli oči. Treće mesto je zauzela zadnjica.

“Muškarci smatraju da je zadnjica privlačnija od grudi, tako da devojke, počnite da radite čučnjeve”, rekla je. Na popisu zatim slede noge, duga kosa, lepa stopala i nokti.

Foto: Flickr.com

Što se tiče karakternih osobina žena, milioneri su naveli inteligenciju kao broj jedan. “Muškarac mora da može da razgovara sa ženom. To mu je jako bitno”, izjavila je. Druga na popisu je ženstvenost.

“Muškarcima se sviđa kad se žena ‘ponaša kao žena’ i traži onu koja zrači ženstvenošću”, dodala je Luen.

Sledeći na listi su razigranost, smisao za humor i samopouzdanje, posle kojih je sledila želja za seksom. Zanimljiva je stavka pod brojem šest koju su miloneri naveli među najpoželjnije osobine kod žena – ranjivost. “Žena ne mora stalno da bude jaka. Kombinacija samopouzdanja i ranjivosti je jako privlačna muškarcima”, rekla je.

Mnogi su se muškarci složili s Lueninom listom i spomenuli kako jedva čekaju ženski popis najpoželjnijih osobina kod muškaraca.

index.hr/besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.