Ako si u dilemi da li je on pravi izbor za tebe, ovo će ti pomoći: 3 pouzdana znaka da trošiš vreme na pogrešnog muškarca
Ako si u dilemi da li je on pravi izbor za tebe, ovo će ti pomoći: 3 pouzdana znaka da trošiš vreme na pogrešnog muškarca

Ako se trenutno nalazite u nedoumici je li vaš trenutni partner dobar izbor za vas, možda bi vam sledeća tri pokazatelja mogla pomoći u vašoj dilemi.

Zajedno ste iz pogrešnih razloga

Delimično ste sa njim iz navike, a delimično zbog toga što se bojite samoće. Vaše zajedničko vreme vas više ne uzbuđuje kao pre pa često imate osećaj da ste s njim samo kako biste protraćili nekoliko sati u danu.

Primetili ste promenu s njegove strane

Ako se ni on više ne čini zainteresovanim i “zagrejanim” za vas verovatno se nešto mota i po njegovim mislima. Ako vam vaš unutrašnji glas govori da bi trebalo da nešto preduzmete, onda je vreme da to i učinite. Razgovarajte sa njim i donesite odluku koja je najbolja za oboje.

Pokušavate da zanemarite njegove mane

reklame

Iako vam sve više smetaju, neprestano pokušavate da ignorišete njegove loše strane i tako postajete sve nesrećniji. Vreme je da se trgnete i suočite s realnošću jer odugovlačenjem s pogrešnim muškarcem sebi stojite na putu ka pronalasku prave ljubavi.

index.hr

loading...