Nisi sigurna da li mu se sviđaš? 6 skrivenih znakova da se loži na tebe
Nisi sigurna da li mu se sviđaš? 6 skrivenih znakova da se loži na tebe

Prvi sastanci su obično protkani nervozom, a ako ih prolazite nakon tridesete stvari bi mogle da se još više zakomplikuju.

Kolumnistkinja Keri Sakvil savetuje koje bi stvari ipak trebalo da saznate već na prvom sastanku kako biste odmah u startu videli s kakvom osobom imate posla.

1. Ko su najvažniji ljudi u tvom životu?

Odgovor će veroVatno biti roditelji, prijatelji ili deca. Nakon ovog bi trebalo da uslediti pitanje: zašto? koje će vam otkriti kakva je druga osoba u formiranju bliskih odnosa.

reklame

Ovo pitanje im takođr ostavlja prostora da vam ispričaju o ljudima s kojima nisu toliko bliski i objasne zašto je pošlo po zlu.

2. Šta trenutno želiš od veze?

Bitno je da u startu saznate je li vaš potencijalni partner emotivno dostupan.

To je dobro vreme da vam otkriju žele li nekakav opušten odnos ili su se spremni da se posveti dugoj vezi.

Na taj ćete način izbeći moguće nesporazume i različita očekivanja i sprečiti da se kasnije u vezi pojave problemi, zato je važno da ste što iskreniji.

3. Kad je došlo do raskida tvoje prošle veze?

Keri pojašnjava da će mnogi muškarci pokušati da izbegnu da odgovore na ovo pitanje ovako rano u vezi, ali ipak je bitno da se odgovori jer će vam i to pokazati koliko je spreman na novi odnos.

“Neki muškarci počnu da izlaze na sastanke i pre nego što su raskinuli poslednju vezu ili se odselili iz zajedničkog stana. Muškarac kojeg je žena nakon duže veze napustila pre nekoliko nedelja sigurno neće biti emotivno dostupan, kao ni onaj koji još uvek živi s bivšom partnerkom. Tražite da vam kaže istinu, a onda odlučite hoćete li mu dati šansu”, kaže Keri.

4. Kako se osećaš u vezi bivšeg partnera?

Ako osoba s kojom ste na sastanku promeni raspoloženje čim se spomene bivši partner, to je znak da ga još nije prebolela.

5. Koliko često viđaš svoju decu?

Ako ste na sastanku s osobom koja se nedavno razvela, a drugi partner je preuzeo starateljsvo nad decom, vredi provjeriti koliko je uključen u njihov život.

Ne samo da će vam to dati generalnu ideju koliko će vremena imati za vas, već ćete dobiti uvid u to koliko je orijentisan prema porodičnom životu.

index.hr

loading...