Svi su u potrazi za pravom ljubavi, neki je i nađu ali kako da ona potraje zauvek?

Bilo da si imala sreću da ljubav svog života upoznaš relativno brzo ili da ulaziš u brojne veze koje nisu bile dobre po tebe, znaš da se osećaš kao gospodarica univerzuma kad si pored njega. Međutim, ono što te potajno izjeda je šta ako vaša idila jednog dana nestane, odnosno ako on prestane da te voli. Ovi znaci će ti nedvosmisleno pokazati da nema šanse da ikada digne ruke od tebe ako se u sadašnjici ovako ponaša.

Brine za tebe i o tebi

reklame

Njemu je jedno od najbitnijih stvari na svetu da ti iz dana u dan budeš srećna. Njemu nije problem da sluša tvoja blebetanja o dosadnoj koleginici sa posla ili o divnim cipelama koje si videla iako imaš već 56 pari na sličnu foru. On će te odmeniti u kuhinji ako si imala naporan dan i poslati te na spavanje iako je kuća u džumbusu, jer će je on srediti. Ti si njegova kraljica pa zato i zaslužuješ kraljevski tretman.

Uživa u vremenu koje provodite zajedno

On želi da svaki slobodan trenutak kvalitetno provedete skupa, često je inicijator i idejni tvorac vaših izlazaka ili osmišljava kako da se što lepše provedete kod kuće. I naravno, oko svega toga te uglavnom konsultuje, ali ponekad je bitan i faktor iznenađenja a on to vrlo dobro zna da radi.

Seks mu nije najbitniji

Daleko od toga da mu nisi privlačna, ali seks nije glavni razlog zašto ste zajedno. Zapravo, on te veoma želi ali i želi tebe pored sebe kako biste uživali u svakodnevnim  sitnicama – šetnji, odlasku na piće, gledanju filma, planiranju kraćeg putovanja… Mogućnosti ima mali milion a on za svaku bira tebe da ih zajedno ostvarite.

Misli i na tebe kad donosi bitne odluke

On neće prihvatiti bolji posao u drugom gradu ako se pre toga ne konsultuje sa tobom niti će promeniti stan ako je u udaljenijem kraju grada sve dok nije siguran da tebi to ne predstavlja problem. U svoje planove i odluke uključuje i tebe jer vodi računa o tvojim potrebama i osećanjima zato što smatra da ste tim.

par

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.