MARFIJEVI ZAKONI U KREVETU: Nevinost je izlečiva bolest

Nova lokacija za senzualna uživanja povećaće količinu adrenalina u organizmu zbog čega ćete biti uzbuđeniji nego ikad ranije. Evo koja bi mesta trebalo da isprobate sa svojim partnerom ako želite da unesete uzbuđenje u svoju svakodnevnu rutinu

 

”Proširivanje seksualnog iskustva izvan spavaće sobe može vas približiti vašem parteru, naučiti ga što vas uzbuđuje i pomoći vama da se osećate samopouzdanije”, tvrdi seksualna terapeutkinja Emili Mors. Upravo zato stavite sledeća mesta na svoj popis za seksualno eksperimentisanje:

reklame

1. U dvorištu kuće

Prepustite se strastima u dvorištu svoje kuće koje je sklonjeno od znatiželjnih pogleda. Dr Mors tvrdi da je to izvrstan način da imate seks na otvorenom, ali bez straha da ćete biti ‘uhvaćeni’. Ako se bojite da će naići komšije, u dvorište možete postaviti šator i tako uneti dodatnu dozu zabave u ovu seksualnu pustolovinu.

2. U hotelu

‘Hotelski seks je zapanjujući zato što ne zahteva pospremanje i sređivanje prostorije. Prijavite se u hotel i celo vrijeme možete samo da vodite ljubav,’ pojašnjava poznata seksološkinja. Prepustite se igranju ulogu – na primer, pretvarajte se da ste dva stranca na odmoru – i tako unesite dodatno uzbuđenje u vaš seks.

Muškarci nesvesno biraju žene koje ih podsećaju na mamu!?

Za one pustolovnije, dr Mors preporučuje i seks na balkonu hotelske sobe u večernjim satima. ‘Niko vas ne poznaje, mračno je, možete uživati u pogledu na grad u kojem se nalazite, a blizu ste svoje sobe.’

3. Kod prijatelja

Oni koji su isprobali, kunu se da je seks u stanu prijatelja jedna od najuzbudljivijih senzualnih avantura koji su doživeli. Zašto? Zato što su zidovi obično tanki, a vi morate da se trudite da budete tihi kako vas niko ne bi otkrio u vašim putenim istraživanjima.

4. U kupatilu

Seks u stajaćem položaju nije za vas, pa ne želite ni isprobavati onaj u tuš kabini? Ne izbacujte kupatilo iz svojih seksualnih kombinacija. Seksološkinja predlaže da možete biti vrlo kreativni i u kadi. To je puno sigurnija varijanta od seksa u bazenu, s obzirom da hlor smanjuje efikasnost kondoma.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.