10 stvari koje pravi muškarac radi u vezi

Ukoliko želiš da znaš jesi li u vezi sa pravim muškarcem, obrati pažnju na njegova dela. Ono što je zaista važno je da se “pravi muškarac”, kada je u vezi, ponaša tako dobro da jednostavno moraš da voliš njega i njegov stil!

Neke žene imaju osećaj da “pravi muškarac” ne postoji, odnosno da je danas nemoguće pronaći ga. S druge strane, neki muškarci misle da su oni definicija “pravog muškarca”.

Drugi pak smatraju da ne postoji takva stvar. Ipak, jedno je istina: oni muškarci koji misle da su oni definicija pravog muškarca i oni koji misle da to nisu – najčešće greše. Ukoliko želiš da znaš jesi li u vezi sa pravim muškarcem, obrati pažnju na njegova dela. Ono što je zaista važno je da se “pravi muškarac”, kada je u vezi, ponaša tako dobro da jednostavno moraš da voli njega i njegov stil!

reklame

1. Pravi muškarac voli i poštuje svoju ženu zbog onoga što je ona

Ne voli samo njeno telo i status, nego nju celu. Voli njenu istinsku lepotu, ličnost i osećajnost. Ophodi se prema njoj s poštovanjem. Ne smeta mu da joj skuva omiljeno jelo, izvede na večeru ili plati račun. I ona njega voli i poštuje.

2. Pravi muškarac se u potpunosti posvećuje vezi

Ne vara je. Odan je i održava vezu zdravom. Potpuno je predan svojoj ženi, komunicira s njom i zajedno rade na vezi. Znaš da pravom muškarcu možeš verovati. Uvek će ti biti veran.

3. Pravi muškarac svoju partnerku štiti fizički i emotivno

Iako se žena može zaštititi sama, on je uvek tu za nju. Pruža joj finansijsku sigurnost i teši je kad je to potrebno. Spreman je da udari nekoga ako treba, ali razmišlja pre neke akcije. Njegova dela su proračunata, obziran je i prema svima ljubazan.

10 stvari koje pravi muškarac radi u vezi

4. Pravi muškarac ispunjava i inspiriše svoju partnerku

Osim što voli seks sa njom i govori joj da je lepa, takođe sa partnerkom razgovara i planira budućnost. Šali se, inteligentan je i osećajan. Neverovatno je šarmantan. Prepoznaćeš, ako je tvoj takav.

5. Pravi muškarac preuzima inicijativu

Jer on nosi pantalone. Naravno, te pantalone pere i pegla žena, ali je on i dalje vođa. Ne čeka ženu da reši problem, on ga rešava ili traži njen savet i pomoć. On uvek preuzima inicijativu.

6. Pravi muškarac donosi i teške odluke

On poštuje tvoje mišljenje, ali ne daje ti da upravljaš njegovim odlukama. Ne kontroliše ljude, već je svestan sebe i svojih mana. Žene ne vole neodlučne kukavice i on to zna.

loading...