Dnevni horoskop za 12. jul 2017

Znaš li šta muškarci vole kod žena? Sigurni smo da si uspela da nabrojiš barem tri stvari, a bi li s jednakom lakoćom mogla nabrojati stvari koje ih odbijaju? Mi ih znamo nekoliko, a ako se prepoznaješ u njima, verovatno baš i nisi popularna među muškarcima:

Bahatost

Bezobrazne, nepristupačne žene osvoje muškarca samo i isključivo u filmovima. U stvarnom životu puno bolje prolaze one koje se ne drže kao boginje i ne tretiraju muškarca koji im se obraća kao običnog podanika.

Potreba za tračanjem

Znamo da je ponekad gušt, ali većina muškaraca ne podnosi žene koje se bave pričanjem ružnih stvari o drugim ljudima.

Negativan stav

reklame

Svako može da ima loš dan, ali ako si celo vreme namrštena i deluješ kao da ti ceo svet ide na živce, većina muškaraca će te ostaviti na miru.

devojka

Neopisiva želja za vezom

Žene koje u svakom muškarcu koji prođe pored njih vide potencijalnog muža zrače energijom od koje muškarci bbeže. Oni mogu nanjušiti ženu koja samo želi da se skrasi, a od takve će se brzinski udaljiti.

Nesigurnost

Ako misliš da si krajnje nezanimljiva, dosadna i veruješ kako baš niko ne bi trebalo da ti priđe, upravo to će se i dogoditi. Samopouzdanje privlači ljude, nesigurnost šalje signal da je bolje da se drže po strani.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.