AKO IMAŠ OVE OSOBINE OBRALA SI ZELEN BOSTAN: 5 ženskih karakteristika zbog kojih muškarci beže od njih

0
302
Dnevni horoskop za 12. jul 2017
loading...

Znaš li šta muškarci vole kod žena? Sigurni smo da si uspela da nabrojiš barem tri stvari, a bi li s jednakom lakoćom mogla nabrojati stvari koje ih odbijaju? Mi ih znamo nekoliko, a ako se prepoznaješ u njima, verovatno baš i nisi popularna među muškarcima:

Bahatost

Bezobrazne, nepristupačne žene osvoje muškarca samo i isključivo u filmovima. U stvarnom životu puno bolje prolaze one koje se ne drže kao boginje i ne tretiraju muškarca koji im se obraća kao običnog podanika.

Potreba za tračanjem

Znamo da je ponekad gušt, ali većina muškaraca ne podnosi žene koje se bave pričanjem ružnih stvari o drugim ljudima.

Negativan stav

Svako može da ima loš dan, ali ako si celo vreme namrštena i deluješ kao da ti ceo svet ide na živce, većina muškaraca će te ostaviti na miru.

devojka

Neopisiva želja za vezom

Žene koje u svakom muškarcu koji prođe pored njih vide potencijalnog muža zrače energijom od koje muškarci bbeže. Oni mogu nanjušiti ženu koja samo želi da se skrasi, a od takve će se brzinski udaljiti.

Pročitajte i  Jesu li u pravu? Devojke u Srbiji smatraju da su uspele isključivo ako su postigle ovo u životu

Nesigurnost

Ako misliš da si krajnje nezanimljiva, dosadna i veruješ kako baš niko ne bi trebalo da ti priđe, upravo to će se i dogoditi. Samopouzdanje privlači ljude, nesigurnost šalje signal da je bolje da se drže po strani.

index.hr

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 − three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.