Inteligencija može da se poveća

Romantično odbijanje dolazi u brojnim oblicima, a sporedni efekti koje nosi sa sobom nikada nisu prijatni. Srce ubrzano kuca, znoje nam se dlanovi, a ozbiljno može da pati i naš san. Međutim, devojke to ne rade da bi nekome napakostile i vrlo često imaju jako dobre razloge kada izgovore: „Trenutno ne želim vezu“.

Postoji nekoliko razloga zbog kojih devojke odbijaju da uđu u ljubavnu vezu, a ovo su najčešći:

1. Ne sviđaš joj se i ne zna kako drugačije da ti to kaže

reklame

Ponekada, kada devojka kaže da ne želi romantičnu vezu, ona zapravo poručuje da niste muškarac njenih snova, osoba koju zamišlja kao svog idealnog muškarca.

Možda je u pitanju loš prvi utisak, ili jednostavno veruje svojim instinktima. Čak i ukoliko nije u stanju da rečima izrazi kako njen idealan muškarac izgleda, postoje određene stvari koje ona traži u romantičnoj vezi, a vi ih jednostavno ne posedujete.

Što više ličite na sebe, manje ličite na druge! - Ako ove znakove prepoznaješ kod sebe, znači da si RETKA ZVERKA

2. Ti si joj rezerva

Postoje situacije u kojima će devojka osetiti privlačnost, ali već ima dečka i veruje da bi taj muškarac mogao da joj bude zamena u situaciji da trenutna veza ne uspe.

U ovoj situaciji želi da ima muškarca koji će joj brisati suze svaki put kada se posvađa sa dečkom i koji će biti uz nju kada joj bude trebalo društvo i odmor od dečka.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.