Evo koliki penis zaista treba ženi

Muškarci priznaju da nemaju pojma o čemu žene razmišljaju tokom seksa, ali vole da misle da su usresređene na njihove ljubavne veštine. Ipak, postoje pitanja koja se vrzmaju po glavama, kad je reč o tome šta nežniji pol preferira u krevetu, ali ne usude se da pitaju

 

1. Je li veličina zaista važna?

Muškarci će sebi ovo večito pitanje uvek postavljati bez obzira koliko ih mi pokušavale da uverimo da veličina nije presudna jer bez dobre tehnike ni najveći ne može da zadovolji. Štaviše, za ženu seks može biti bolan ako je penis preveliki, a opet s druge strane, koga može zadovoljiti premali?

reklame

PENIS U INBOXU

2. Je li bitno trajanje snošaja?

U želji da snošaj ne traje prekratko, muškarci se ponekad koriste i malim trikovima pa tokom odnosa razmišljaju o nečem sasvim trećem. No, to se može obiti o glavu pa seks traje predugo, nekad čak i 45 minuta! Dakle, trajanje snošaja je važno, a da bi i žena bila zadovoljena u proseku mora da traje 15, 20 minuta.

3. Je li predigra precenjena ili potcenjena?

Većina žena voli predigru. Ali, ona ne podrazumeva samo ljubljenje, maženje i slično. ‘Zagrevanjem’ za seks može se smatrati i način na koji vam muškarac priča, pređašnji susretii i vreme provedeno zajedno pre seksa.

4 situacije kada je opravdan seks na prvom dejtu

Međutim, nekad je i brzi, spontani seks poput onoga na kuhinjskom stolu, strastven kao i seks s predigrom. Dakle, primarna razlika nije u tome da je seks s predigrom bolji od onoga bez predigre, već da je drugačiji.

4. Je li žena nezadovoljna ako ne doživi orgazam?

Pre bi se moglo reći da se žena oseća izneverenom ako joj partner ne priušti orgazam. Ipak je to glavni pokazatelj da je muškarcu stalo do partnerke.

Ženama je orgazam bitan gotovo jednako kao i muškima, jedina je razlika u tome što one ne osećaju bol u predelu intimnih organa ako se uzbude, a ne dožive ga.

5. Je li oralni seks bolji od običnog?

Muškarci obožavaju kad ih partnerka oralno zadovolji i o tome međusobno puno više razgovaraju nego o običnom seksu. Stoga ih čudi kad žena ne voli oralni seks, čak i kad se njima pruža taj užitak, a takvih ima.

Ženama treba dati vremena da same odluče kad je pravi trenutak za to. U nekim slučajevima oralni seks mogao bi se opisati kao prijatelj koji retko izlazi, ali kada izađe odlična zabava je zagarantovana.

zadovoljna.hr 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.