Raskidi su teški. Ponekad ih ne možemo izbeći čak i onda kada zaista ne želimo da raskinemo odnos. Međutim, puno puta, čak i ne znajući i nesvesno, upravo smo mi samo ti koji vodimo veze svome kraju.

 

 

reklame

Razlozi zbog kojih se muškarac sve više može udaljavati od vas mogu se podeliti u 9 tačaka, odnosno situacija ili karakternih osobina. Naravno da svi ovi razlozi ne važe za jednog muškarca, nego oni “pokrivaju” sve tipove. Odnosno, nekom muškarcu je dovoljno da ste jako posesivni, a drugome je pak dovoljno da se ne sviđate njegovim roditeljima (a nadamo se ta takvih nema puno). Pročitajte o kojim je greškama reč, jer iako imamo pravo da tražimo od svog partnera da bude iskren, predan i da vas razume, moramo se isto tako zapitati koliko i mi ulažemo u tu vezu i koliko, od onoga što tražimo, i mi sami pružamo.

ON TI JE STALNO POTREBAN

Već je poznata činjenica da muškarci vole pomoći ženama u nevolji. Zaista, oni vole biti od koristi i pomoći. S vremena na vreme je sasvim u redu zatražiti muškarca da vam priskoči kada negde zaškripi. Ali konstantno tlačenje i traženje njegove pomoći kada zaista i nije potrebno, posebno ako želite da on svo svoje slobodno vreme provodi s vama, budi u njemu osećaj gušenja i potrebu da se makne. To ograničava njegovu nezavisnost i utiče na njegovu muževnu sliku (da mora brinuti o svemu). Ne postoji razuman frajer koji će prihvatiti etiketu „papučara“ niti pred vama, a svakako ne pred svojim prijateljima. Stoga, ako želite “muževnog muškarca” koji će biti uz vas, fokusirajte se na lep život s njim, ali mu dajte prostor koji mu je potreban.

par

 

MNOGO SI NESIGURNA

Tvoja nesigurnost jako utiče na vaše ponašanje unutar i izvan veze. Kada ne verujete u sebe, ne možete verovati ni u njega, niti u sve što vam donosi budućnost zajedničkog odnosa. Nesigurnost, nažalost, dovodi do toga da ostanete same i depresivne. Nedostatak poverenja (u sebe, njega ili u vaš odnos) uvek dovodi do degradacije odnosa zbog stvari kao što su: ljubomora, napetosti, laži, tajne, upadi i mešanje u vaš odnos od strane prijatelja ili porodice. Od izuzetne je važnosti da prepoznate svoje nesigurnosti i poradite na njima kako bi zavoleli sebe i imali dugu i zdravu vezu.

 

PRETERANO SI POSESIVNA

Svi momci s kojima želiš da provodiš puno vremena su polaskani. Ipak, tražeći od njega da provodi celo vreme s tobom, ti tako ograničavaš njegovo vreme, a on ponekad želi da provodi vreme s drugovima, što je sasvim prirodno, da gleda utakmicu ili samo želi biti sam. To su znaci da si posesivna. Svakom muškarcu je potreban svoj prostor, a ako želiš provoditi više vremena s njim, pronađi stvari koje volite oboje tako da ih možete raditi zajedno.

Ako ne veruješ muškarcu s kojim jesi, trebalo bi da razmisliš o rešavanju svoje nesigurnosti. Ako te on želi prevariti, ne postoji ništa što će ga zaustaviti. Osim toga, zabranjeno voće je najukusnije. Stoga, što ga više budeš u nečemu ograničavala, on će to nešto više i želeti. Sve što treba da učiniš je da mu daš prostor i vreme koje ne samo da je njemu potrebno, već i tebi za sebe. No ako te on ne poštuje, ne provodi dovoljno vremena s tobom, tada taj muškarac i nije, niti je bio zapravo prava osoba za tebe.

Sve u svemu, posesivno ponašanje ne deluje dobro ni za tebe ni za njega. Daj mu slobodu i on će te zbog toga voleti.

Ako držiš do sebe, izlazićeš samo sa ovakvim muškarcima

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.