Večeras pogledajte na sat i pustite ljubav u svoj život: Na današnji dan se srodne duše sreću!

Pred prijateljima će uvek tvrditi da su to “guzice i sise”, ali u stvarnosti, muškarci su ipak mnogo romantičniji kada su u pitanju stvari koje vole kod nas. Možda nam to nikad neće priznati, ali ovo su stvari koje će ih uvek raznežiti.

 

 

reklame

Naš miris

Ima nešto posebno u načinu na koji mirišemo svom dečku, a on će se, hteo to da prizna ili ne, često navući upravo na taj naš miris. Ne govorimo o parfemu, govorimo o našem prirodnom mirisu koje same često ni ne osetimo. Muškarci ga osete i jednostavno su očarani njime.

par

 

Naša nemoćnost

Uslovno rečeno, naravno. Muškarci obožavaju kad ležimo u krevetu i kad osete da smo im se sasvim prepustile u zagrljaju. Tada se osećaju kao naši zaštitnici, a to je osećaj kojeg se ne mogu zasititi.

seks bioritam, šta muškarac zaista misli kad vam ovo govori

 

 

Naša emotivnost

Jeste da im ponekad ide na živce, pogotovo kad imamo izlive emocija u pogrešno vreme ali generalno, muškarci i te kako cene činjenicu da znamo pokazati tačno šta osjćamo. Njima je to ipak malo teže.

Šta žene cene na muškarcima / Najidealnija veza

 

Naša prirodnost

Naravno da će uzdisati za nama (i drugim ženama iz novina) u našem najboljem, našminkanom izdanju ali većina muškaraca kaže da im je naše najlepše izdanje ono prirodno, bez puno šminke. Tada znaju da smo pred njima sasvim opuštene, a to im je jako važno.

par

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.