Jedna od tajni uspeha serije koja je zauvek promenila ženski pogled na svet, modu, veze i seks bila je to što su mnogi zapleti, raspleti i situacije koje smo pomno pratile na malim ekranima jednostavno bile toliko urnebesne da je bilo neverojatno pomisliti da su istinite. A onda je Sintija Nikson (Miranda) poljuljala sva naša uverenja potvrdivši u intervjuu za ‘IMDB Asks’ kako je sve što smo videli u 6 sezona kultne serije istina.

Da, čak i onaj deo kako je Keri živela u luksuznom stanu za svega 750 dolara mesečno, kao i raskid preko papirića.

Kada su autori serije počeli da rade na seriji dogovorili su se kako nijedna epizoda neće uvrstiti ništa što se nije dogodilo nekome od njih . Međutim priče koje su se događale samim autorima i najbližim ljudima iz njihovih života su istinite!

reklame

Od Kerinog zabravljanja sa starijem političarom koji je želeo da se popiški na njega, preko Skipera koji se za vreme seksa javio na telefon i raskinuo s drugom curom (dok je još bio u Mirandi), do svih seksualnih dogodovština koje je proživela najotvorenija junakinja serije – Samanta, sve se zaista i dogodilo!

Jedna od autorica serije, Liz Tučilo (autorka epizode kada je Džek Burger raskinuo preko papirića ), rad na ovoj seriji opisala je kao najbolji posao ikad, budući da su se prve nedelje rada na seriji svodili upravo na razgovore o njihovim vlastitim iskustvima , seksom i različitim osobama koje su upoznavale tragajući za onim pravim.

“U vreme smo svi izlazili i sledećeg jutra smo svi imali neke lude priče, ili priče koje su s nama podelili naši prijatelji… Naslušali smo se toliko priča o seksu i izlascima koje su često bile šokantnije nego što bi iko mogao zamisliti”, otkrila je Liz za Cosmopolitan prošle godine. Pretpostavljamo da nismo jedini kojima je nakon ovog saznanja ova serija postala još draža!

 

cosmopolitan.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.