Mesečni horoskop za januar 2021
Mesečni horoskop za januar 2021

Mesečni horoskop za januar 2021

Ovan

Posao

Januar vam je vrlo naklonjen za posao i novac. Daje vam se druga šansa. Nešto što ste propustili u prethodnom periodu ili napravili pogrešan potez, sada bi mogli ispraviti. Sve odgovorne odluke donose rešenja, kao i novac. Ako ne prihvatate ličnu grešku, dobro razmislite. Inatom ništa ne postižete.

Ljubav

Do kraja januara i dalje vas podržavaju uticaji koji omogućavaju vraćanje stare ljubavi. Ako se pronalazite u ovoj priči, ne dopustite da ovi divni uticaji prođu. Svi oni kojima je glavni cilj pomirenje, moraju biti strpljivi, a pri tom odgovorni. Ono što niste u stanju da ispunite, ne obećavajte. Pomirenje bi vrlo kratko trajalo. Već ako ste izašli iz duge veze ili braka, a pri tine ste dugo usamljeni, januar vam omogućava lepe promene. Poznanstvo sa osobom koja je najverovatnije starija od vas, svakako odgovorna, prilično tradicionalna, mogla bi vas usrećiti. Kontakt sa sportistom ili uniformisanom osobom, ubrzo bi vas mogao voditi u zajednički život. Ekstravagantan partner doneo bi vam nezaboravnu avanturu. Opredelite se šta želite.

reklame

Zdravlje

Ako izbegnete probleme sa zubima i kožom, bićete u punoj formi.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Bik

Posao

Tokom januara ćete biti puni ideja i novih planova. Osim toga dolazite u kontakte sa potpuno različitim osobama, kako uspešnim tako i manje uspešnim. Iz svake komunikacije ćete znati da izvučete ono što je bitno za vas. Inostranstvo bi odigralo važnu ulogu u vašem životu. Povoljno bi uticalo i na novac.

Ljubav

Odlazak na zimovanje, sigurno će vam doneti prelepu ljubavnu priču. Uopšte, kroz sve vidove zimskih aktivnosti, mogli bi pokrenuti posebnu emotivnu vezu. Ukoliko još uvek niste uspeli da dođete u kontakt sa starom ljubavi, ne gubite nadu. Sredinom januara kreću pomirenja. Informacija koju dobija stari partner preko zajedničkih prijatelja, pokreće dalja dešavanja. Najlepši sklad ćete ostvariti sa osobama iz Zemljanog znaka: Bik, Devica ili Jarac. U drugoj polovini januara, biće aktuelne tajne ljubavi, ali i ljubavi sa osobama koje ne žive u vašem mestu boravka. U tom periodu su moguće ljubavi sa bliskom osobom iz istog društva. Sigurno ćete naići i na partnera koji je u svemu poseban i originalan.

Zdravlje

Vodite računa kako se oblačite. Osetljivi su vam sinusi i zglobovi.

OSTALI ZNAKOVI NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...