nemoj ni slučajno da ga čekaš
nemoj ni slučajno da ga čekaš

Zamislite sledeću situaciju: izašli ste na sastanak sa super muškarcem i sve je odlično prošlo. Rekao je da želi da vas vidi ponovo. Stalno gledate u telefon koji uporno ne zvoni. Da li da ga pozovete prvi? Na pamet vam pada par razloga zbog kojih biste ga trebali pozvati prvi, ali isto tako, mnogo više zbog kojih ne bi. Najviše vas sputava pomisao da ćete ispasti previše nametljivi, a to je poslednja stvar koju želite.

Danas je sasvim normalno da jedna žena, obrazovana, moderna i ona koja zna šta želi, napravi prvi korak. Uostalom, to muškarci i žele. Saznajte zašto treba da ga prvi pozovete, a ne da nervozno čekate njegov poziv.

Samouverene žene su jako privlačne

Većina muškaraca će verovatno teško priznati, ali oni prosto obožavaju žene koje su pune samopouzdanja. Oni vole žene koje znaju šta hoće. Ovo je prvi razlog zbog kojeg treba da ga pozovete – da mu dokažete da se ne plašite da sledite svoje želje. Pravom muškarcu će ovaj potez laskati, ali i dokazati mu da ste jaka i samouverena žena.

reklame

Neko i to mora da uradi

Muškarci su kao i žene – oni vole da slede pravila. Ponekad ne zovu, jer ne žele da ispadnu previše očajni. Žele da sačuvaju imidž cool frajera, ali duboko u sebi žele da vas nazovu.

nemoj ni slučajno da ga čekaš
nemoj ni slučajno da ga čekaš

Rezultat obostranog čekanja je taj što na kraju niko nikoga i ne nazove. “Probijte“ led. Na ovaj način ćete osloboditi pritiska i sebe i njega te opušteno nastaviti tamo gde ste stali.

Jako vam se dopada

Svesni ste da vam se dopada i to mu trebate dati do znanja. Neke žene se ustručavaju da pokažu svoja prava osećanja, jer se boje da će se muškarac uplašiti i pobeći “glavom bez obzira“. Ako vam se toliko dopada, šta imate da izgubite? Nazovite ga! Ako malo bolje razmislite, bili ste na samo jednom sastanku. Znači, ako on ne gaji ista osećanja, neće vam previše teško pasti njegovo odbijanje. Umesto da sedite i čekate potvrdu njegovih osećanja, uzmite telefon, nazovite ga i saznajte “iz prve ruke“.

NE PROPUSTITE: Voleti ženu ne znači samo voditi ljubav s njom: Voleti ženu nije komplikovano ako umeš biti muškarac

On je stidljiv

Ponekad žene previše očekuju od muškaraca. Između ostalog, najviše očekuju da on bude samouveren i neustrašiv. Ako je po prirodi stidljiv, bez obzira što mu se jako dopadate, neće vas odmah nazvati.

nemoj ni slučajno da ga čekaš
nemoj ni slučajno da ga čekaš

Verovatno će previše razmišljati o svemu i sam sebe ubediti da je ipak prerano. Zbog njegove nesigurnosti lako se može desiti da od vas dvoje na kraju ne bude ništa. Zato vi morate da pokažete svoju samouverenost i da ga pozovete. Sigurno će vam biti zahvalan.

Ovo je 21. vek

U prošlosti je bilo potpuno drugačije. Žene su uvek čekale da muškarac povuče prvi potez. Srećom, ta vremena su odavno prošla. U vremenu u kojem sada živite, žene se ne ustručavaju da prve pozovu muškarca na sastanak. Pa zašto onda ne bi prve i nazvale? Zaboravite na izlizane klišeje. Moderna žena koja živi u modernom svetu će zaboraviti na prošlost i učiniti prvi korak – nazvati ga.

Da li on uopšte ima vaš broj telefona?

Možda se čini da je to najstariji izgovor koji ste ikada čuli, ali nekada je to stvarno razlog. Moguće je da nije pravilno upisao vaš broj ili je izgubio papir na koji ste mu ga zapisali.

nemoj ni slučajno da ga čekaš
nemoj ni slučajno da ga čekaš

U suštini, nikada ne možete biti potpuno sigurni šta je istina, a šta laž, ali imajte u vidu da nisu baš svi muškarci lažljivci. Ako je obećao da će nazvati, a već je prošlo nekoliko dana, nazovite ga. Na ovaj način ćete bar sa sigurnošću znati da sada ima vaš pravi broj telefona.

NE PROPUSTITE: Voleti ženu ne znači samo voditi ljubav s njom: Voleti ženu nije komplikovano ako umeš biti muškarac

Vaš poziv će nahraniti njegov ego

Muškarac će se često zapitati da li i žena oseća isto. Da li joj se dopada kao i ona njemu? Svestan je da ste bili na sastanku i da ste mu dali broj telefona, ali šta to u stvari znači? Da li uopšte i ima neko značenje? Ako ga pozovete, stvari će biti mnogo jasnije. On će na vaš poziv gledati kao na kompliment. To što ste ga pozvali prvi dokazaće vaše namere, ali i istovremeno nahraniti njegov ego. Ako mu pokažete da ste zainteresovani, postaće samouvereniji i sigurno će vas češće zvati u budućnosti.

Još uvek veliki deo žena smatra da muškarac mora da učini prvi korak. Ako ga ipak pozovete prvi i u njegovom glasu vidite da nije srećan zbog toga, bar ćete znati na čemu ste.

nemoj ni slučajno da ga čekaš
nemoj ni slučajno da ga čekaš

Ali zapamtite, stvari nisu uvek onakve kakvim se čine. Zato, budite samouvereni i nazovite ga. Na ovaj način ćete i sebe zaštititi od nepotrebnog stresa.

minimagazin.info

loading...