Dnevni horoskop za 10. februar 2018

Dnevni horoskop za 10. februar 2018. Prvi dan vikenda protiče bez značajnijih aspekata, pa u skladu s tim se i ponašajte.

Ne ulazite u nepotrebne rasprave danas, makar delovale bezazleno, kako ne biste remetili svoj mir bez potrebe.

Danas je dan za porodicu, za sve vas kojima je nedostajalo da budete okruženi isključivo njima i uživate u zajedničkim trenucima, piše Današnji dnevni horoskop.

reklame

Slobodni znaci potražiće utehu u krugu familije. Danas je mnogima sentimentalna strana naglašena, biće i suza radosnica, a nekima i osećaj teskobe na srcu, sve zavisno od znaka.

Ovan

POSAO

Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama.

LJUBAV

Partner trenutno nema previše razumevanja za vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop za 11. februar 2018. Ovan opterećen, Bika nervira partner, Blizanac mora da bude strpljiv, Lavu stiže novac…

Dnevni horoskop za 10. februar 2018

Bik

POSAO

Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike.

LJUBAV

Potrebno da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

VENERA U RIBAMA OD 10. FEBRUARA DO 6. MARTA 2018: Najviše će uticati na ljubavni život i finansijsku situaciju Rakova, Škorpija, Riba, Bikova, Devica i Jarčeva

Blizanci

POSAO

Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš nacin rada, ali iz vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.

ZDRAVLJE

Važno je da se opustite…

loading...