Koliko god se trudili da skrivaju svoj pravi karakter, neki ljudi u ovim okolnostima ne mogu dugo da glume

Svako od nas se nekad u životu susreo da ljudima koji mu se na prvu loptu učine kao dobre osobe, a onda se u nekim životnim situacijama razočaraju shvativši da su pogrešili u proceni, piše stil.kurir.rs.

Bilo da je reč o ljubavnom partneru, prijateljima, kolegama ili poznanicima, nekada stvaramo pogrešne ilizuje o ljudima koje se iznenada ruše. A to zna da boli, naročito ako nam je do te osobe stalo.

reklame

Međutim, postoje određene situacije u kojima isplivavaju sve negativne osobine.

U jednoj anketi na Redditu brojni korisnici su izneli svoja životna iskustva i otkrili u kojim situacijama su uvideli nečije pravo lice.

Moć

“Dajte čoveku bilo kakvu moć i odmah će pokazati pravo lice!”

Iskušenje

Sopstvena prednost na tuđu štetu: “Stavite nekoga u situaciju u kojoj može lično da profitira dok će drugi da izgubi.“

Vreme je za pokazivanje

“Dajte nekom priliku da se pokaže. Hoće li da kaže nešto loše o sebi ili će se pohvaliti nečime? Tada obratite pažnju na njegov ton.

Sasvim normalno ludilo

Obratite pažnju kako se neko ponaša u ‘krizi od svakodnevice’, kao što je na primer nestanak struje. Možda nije toliko očigledno, ali način na koji se ponašamo u takvim situacijama, dosta govori o nama.

Dakle, ako neko ostane pribran, najbolje se nosi sa izazovima ili se ne stidi da zatraži pomoć. A to znači da je stabilna ličnost…nastavak na sledećoj stranici…

loading...