60 odsto preljubnika ima zajedničku crtu: Ako je ovo karakteristično i za tvog dragog, velike su šanse da te on vara

60 odsto preljubnika ima zajedničku crtu: Ako je ovo karakteristično i za tvog dragog, velike su šanse da te on vara

Kada varaju, preljubnici obično počinju da menjaju svoje ponašanje. Evo šta je kod njih najviše karakteristično.

Prema prvom italijanskoj onlajn stranici za upoznavanje vanbračnih partnera incontri-extraconiugali.com, čak 45 odsto muškaraca priznalo je da su varali svoje partnerike u prošlosti, dok isto priznaje 20 odsto žena.

Kako bi ljudima pomogli u otkrivanju njihovih sumnji, kanadski dejting sajt Ashley Madison napravio je istraživanje. Ono je pokazalo kako 61 odsto preljubnika (od 1400 ispitanih) priznaje da nije blisko sa roditeljima svog partnera.

Stoga, ako vaša bolja polovina izbegava porodična druženja, razlog bi mogao da bude upravo griža savesti, piše Daily star.

Terapeut za parove i autorka knjige The New Monogamy: Redefining Your Relationship After Infidelity, Tami Nelson objasnila je o čemu je reč:

“Održavanje udaljenosti od roditelja svog partnera može biti pokazatelj nezainteresovanosti u braku ili barem u poštovanju monogamije.”

Pročitajte i  POZVALA SAM PRIJATELJICU, A JAVIO SE ON: Književnica ima najluđu LJUBAVNU priču, a sve je počelo nakon što je raskinula sa dečkom! Bili su u vezi 13 godina, ali on nije hteo da se ŽENI! (FOTO)

Gotovo polovina preljubnika kazala je da roditelje partnera vidi jednom godišnje ili čak i manje.

index.hr