5 namirnica od kojih ne može da se digne: Ako nećeš da brukaš pred damom, pre seksa nikako ne jedi ovo

Da, i ovo je moguće. Mnoge namirnice utiču na to da vašem polnom organu “ne bude dobro” i da mu onemoguće da bude u punoj snazi, s toga, ukoliko ne želite da u ključnim momentima ne doživite blam, onda konzumaciju ovih namirnica obavezno svedite na minimum.

U nastavku pročitajte koje su to namirnice koje vas mogu dovesti do toga da se osramotite.

So

So je glavni uzrok visokog krvnog pritiska, a sudeći prema novoj studiji koja je rađena na Univerzitetu Tulan iz Nju Orleansa, velike količine ove namirnice mogu da predstavljaju smrt za potenciju.

Konzervisana hrana

Svaka limenka hrane sadrži određene količine bisfenola A i estrogena koji loše utiču na to da muški polni organ funkcioniše kako treba.. Studije pokazuju da velika izloženost ovim supstancama može da dovede do čak četiri puta više problema, s toga, zašto riskirati?

fast-food

Trans-masne kiseline – rafinisanja ulja, brza hrana i polugotova jela

Ove namirnice su ujedno i najgore po organizam s obzirom da uzrokuju kardiovaskularne bolesti, koje sa sobom povlače i problem polne disfunkcije i kod muškaraca i kod žena.

Šećer

Ljubitelji slatkiša i slatkih namirnica imaju veće šanse da im se pojavi ovaj problem. Naime, velike kolčine šećera dokazano smanjuju nivo testosterona u tijelu za čak 25 odsto, što utiče na pojavu zakazivanja muškog ponosa u trenutku kada to nikako ne smije da se dogodi.

Soja

Istraživanje koje je rađeno na Harvardu pokazalo je da soja loše utiče na intimnu moć muškaraca. Naime, problem leži u estrogenu koji se nalazi u soji i koji utiče na smanjenje teststerona u tijelu. Stoga, pažljivo sa zdravom hranom.

nadlanu.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.