3 skrivena znaka koja otkrivaju da te ON VOLI: evo kako da protumačiš kodove njegovog srca!
3 skrivena znaka koja otkrivaju da te ON VOLI: evo kako da protumačiš kodove njegovog srca!

Nakon nekoliko sastanaka sa novim partnerom vi ste već uvereni u svoja osećanja prema njemu i verujete da je to savršena osoba za vas, ali niste sigurni da li on oseća isto prema vama.

Otkrivanje uzajamne ljubavi često je težak i naporan zadatak u čiji ishod nikada nismo konačno sigurni. Dok pokušavamo da protumačimo kodove njegovog srca možemo lako upasti u zamku iluzije ili doneti pogrešan zaključak, piše Lovesensa.

Znake emocionalne zrelosti koji slede možete tumačiti i kao ciljeve ka kojima stremite, a oni su jednako važni i za muškarce i…
Neki muškarci jasno pokazuju da im je stalo do vas, izuzetno su nežni, uvek žele da vas saslušaju i dok vas gledaju oči otvara svoje srce i otkriva osećanja. ipak, postoje i ona tajna ljubav skrivena u dubini srca. Ljubav u kojoj čovek još nije prepoznao ni sebe. Zašto? Jer ni on sam još ne zna za nju ili se jednostavno boji da prizna.

reklame

Ali znajte ovo: ljubav će uvek naći način da se dokaže. A ako se pitate: “Da li me zaista voli?”, Setite se da čak i ako ovaj momak izgleda hladno i suzdržano, čak i na kamenu možete videti skrivene znakove ljubavi (ako je ljubav prisutna).

Otkrivamo vam 3 skrivena znaka ljubavi! Ukoliko ih primetite kod partnera, to znači da treba da se trudite i radite na vašem odnosu jer je vrlo moguće da će vaša ljubavna priča biti uspešna.

1. Oduševljen je koliko ste jedinstveni

Na neki način, ovaj znak je deo onoga što se obično naziva “cveće-slatkiš” period romantičnog odnosa, odnosno rezultat je hemijskih reakcija u mozgu koje vam omogućavaju da napustite vrednosne procene i kritike i vidite samo najbolje. U ovom periodu bukvalno sve izgleda bajkovito – i mane i vrline.

Kada se čovek zaljubi, bezuslovno prihvata vaše mane, čak i one zbog kojih se osećate nesigurno. On ih vidi kao deo vas, kao deo devojke u koju se zaljubio. Spreman je na sve, tako da vas prihvata onakvom kakvi zaista jeste i pokušava da uspostavi najbolju energetsku konekciju sa vama.

Na koji način će želeti da se približi? Pokazaće interesovnaja za vas i vaša interesovanja, želeće sa vama da podeli svoj hobi, počeće da vas posmatra na poseban način kada mu se učini da ga ne vidite i videće u vama nešto divno, skriveno i neverovatno…nastavak na sledećoj stranici…

loading...