2. Osećate emocionalnu krhkost u njemu

Među implicitne znakove početne ljubavi sigurno se može izdvojiti i emocionalna krhkost. Muškarcima se ne sviđa takav osećaj, jer je zasnovan na ranjivosti prema vama. A naše društvo je bukvalno zasićeno kultom hipermaskuliniteta, koji tvrdi da je svaka ranjivost nešto sramotno što treba sakriti.

Kako se emocionalna krhkost ispoljava? Kada je definitivno srećan sa vama. Ali, istovremeno doživljava jak stres ili ga jako nerviraju sitnice. Možda će početi da bude ljubomoran bez razloga ili se brine da ćete ga sigurno napustiti – čak i ako za to ne postoje preduslovi. To ne znači da radite nešto pogrešno – to znači da su vašeg muškarca preplavile snažne emocije, a on još ne zna kako da se sa njima izbori.

reklame

Imajte na umu da se manifestacija emocionalne krhkosti ne može primetiti kod svih muškaraca.

3. Među vama se formira duboka veza

Prava ljubav ne postoji bez duboke i bogate veze. Najčešće se to odlikuje u činjenici da počinje da vas sve više i više pušta u uglova svoje duše, a sve češće i više dozvoljava da budete deo različitih aspekata njegovog života. Na primer, može vas upoznati sa prijateljima i kolegama.

Možda će početi da vas vodi sa sobom na porodična okupljanja. Neka vas upozna sa onim hobijima i aktivnostima koje su mu zanimljive. Kada muškarci vide svoju partnerku kao potencijal za dugoročnu vezu, pokušavaju da ih integrišu u svoj život što je pre moguće.

Imajući u vidu sve gore navedeno, dva druga važna znaka prave ljubavi su pažnja i briga. Kada se muškarac zaista zaljubi, on svu svoju pažnju usmerava samo na vas. Trudi se da učini nešto za vas, čak i kada to ne tražite. On vas može zagrliti i poljubiti upravo tako, bez razloga.

Izvor: Lovesensa

loading...