tašni

Tašna je ženin najbolji priajtelj, zar ne?

Osim što kompletira modni stil, volimo je i što je praktična i što u nju staje sve što nam može zatrebati u toku dana.

reklame

Muškarci je se plaše i kada moraju da zavire dobijaju alergijsku reakciju zbog silnih stvarčica koje se u njoj nalaze.

Ipak, šta je to što uvek, UVEK nosite sa sobom osim onih osnovnih stvari – novčanika, ključeva od stana i mobilnog telefona?

Donosimo vam naš izbor od 13 stvarčica koje svaka žena treba da ima u tašni.

Pogledajte i recite nam da li biste nešto dodale ili oduzele?

1. Bombonice za posle kafe – Kafa je jedan od najvećih neprijatelja lepota načih zuba, ali jasno je da bez nje ne možemo! Da biste smanjile njeno negativno dejstvo uvek u tašni treba da imate bombonice bez šećera koje će osvežiti vaš dah i uklniti ostatke kafe sa zuba. Možete naravno koristiti i žvake, ali bombinice su daleko više šik!

2. Korektor kao spas u pravi čas – Korektor je uvek zgodan proizvod kada ujutru ne stignete da se našminkate. Bitnoej da pokrijete tamne podočnjake i već ćete izgledati svežije. A tu je i za iznenadne bubuljice koje iskoče u sred radnog vremena preteći da vam pokvare ostatak dana!

3. Krema za ruke – Posebno je bitna tokom hladnih zimskih dana kada se ruke više suše i koža puca. Uvek u tašni nosite hranljivu kremu za ruke i mažite je posle pranja ruku.

4. Balzam za usne – Ista stvar kao i sa rukama – posebno tokom zimskih dana usne brže pucaju u suše se zato uvek nosite hidrantni balzam kojim ćete ih mazati.

5. Papirne maramice – Ključan proizvod za vašu tašnu i potreban u najrazličitijim situacijama – od prehlade do pokvarene šminke. Takođe, ako iamte masnu kožu papirne maramice će vam uskočiti u pomoć da pokupe višak ulja i umanje presijavanje lica. Jednostavno ih prislonite na T zonu.

6. Karmin – Ako imate nijansu karmina po kojoj ste prepoznatljive uvek ga nosite sa sobom u tašni. Odlično će vam doći kada treba brzinski da se doterate. Osim na usne, možete ga blago utapkati i na jagodice i iskoristiti kao rumenilo.

7. Parfem za pokret – Izašle ste iz kuće u žurbi i zaboravile da stavite parfem? Ili direktno sa posla idete na piće sa dečkom i želite da osvežite svoj miris? Za voe situacije će parfemi u malim bočicama biti spas. Najpraktičniji su oni u tester bočicama koje ne zauzimaju puno prostora i koje ćete uvek držati u tašni.

8. Kompakt ogledalce – Zgodan način da diskretno proverite svoj izgled – da li se šminka razmazala, da li vam se komadić hrane zaglavio među zubima, da li frizura stoji kako treba…

9. Rezervna gumica za kosu – Nikad ne znate kada će vam zatrebati. Možda vam se frizura koju ste ujutru napravile pokvarila ili ste pokisle i kosa više ne liči na sebe ili vam jednostavno smeta dok radite… Uvek treba da imate rezervnu gumicu za kosu koja će vam uskočiti u pomoć.

10. Ukosnice – IZ istog razloga kao i za gumicu za kosu u tašni treba da imat ei par ukosnica.

11. Naočare za sunce – Ženin najbolji prijatelj u situacijama kada nije stigla da se našminka ili jednostavno je sela u auto, a jutarnje sunce ju je iznenadilo.

12. Turpija za nokte – Koliko puta vma se desilo da vam na poslu, fakultetu ili u školi pukne nokat? Jedini način da stvar sanirate jeste turpija.

13. Kompakt puder – Kompakt puder je sjajan proizvod za situacije kada brzinski treba da sredite ten. Obično dolazi u pakovanju sa sunđerčićem koji možete da upotrebite za nanošenje, a često ima i ogledalce tako da vam nije potrebno da nosite posebno.

Da li biste nešto dodale ili oduzele?

 

mogujatosama.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.