5. ZAKON ODGOVORNOSTI

Mi smo odraz onoga šta je oko nas i ono što je oko nas odraz je nas samih. To je univerzalna istina. Moramo postati odgovorni za svoj život.

6. ZAKON POVEZANOSTI

Čak i kada nam se čini da je ono što radimo bezvredno, vrlo je važno da to napravimo kako treba jer je sve u Univerzumu povezano. I prvi i poslednji korak imaju istu važnost, jer su oba potrebna da bi se zadatak obavio. Prošlost – sadašnjost – budućnost, sve je povezano.

reklame

7. ZAKON FOKUSA

Kada je naš fokus na duhovnim vrednostima, onda nećemo imati niže porive, poput pohlepe, požude ili besa.

12 Zakona karme

8. ZAKON DAVANJA I GOSTOPRIMSTVA

Ako verujete da je nešto istina, onda ćete povremeno u životu biti pozvani da demonstrirate tu određenu istinu. U tim trenucima ono što smatramo da smo naučili, pokazujemo u praksi.

9. ZAKON SADA I OVDE

Ukoliko previše gledamo u prošlost, propuštamo biti sada i ovde. Stare misli, stari šabloni ponašanja, stari snovi … Sprečavaju nas da imamo nove.

10. ZAKON PROMENE

Istorija se ponavlja sve dok ne naučimo lekcije koje su nam potrebne da bismo promenili svoj put.

LOŠA LJUBAVNA KARMA
12 Zakona karme

11. ZAKON STRPLJENJA I NAGRADE

Svaka nagrada zahteva početni trud. Nagrade koje imaju trajno delovanje zahtevaju strpljenje i stalni trud. Prava radost nastaje kada radimo ono što treba i puštamo da nagrada sama dođe u svoje vreme.

12. ZAKON ZNAČAJA I INSPIRACIJE

Prava vrednost nečega je direktan rezultat energije i namere koji su uloženi u to. Svaki lični doprinos je istovremeno i doprinos Celini. Dela kojima nedostaje svetlosti nemaju uticaj na Celinu. Dela koja u sebi sadrže ljubav, unose život i inspirišu Celinu.

Kurir.rs/Aura.ba, Foto: Profimedia

loading...