Žene koje varaju
Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net

Učinićemo nemoguće! Samo za vas besnopile.rs otkriva šta žene žele!

Zaboravite stereotipe!

Lepši pol ne zanimaju Bred Pit, Džordž Kluni i ostali holivudski lepotani. Dobro de, trenutno ih ne zanimaju. U redu, uglavnom ih trenutno ne zanimaju. Nebitno. Učinićemo da ih vi zanimate. Uvek i svuda.

Samo prirodno!

Što prirodnije – to bolje!
Evo kako!
“Obuci” pogled koji svlači žene
Ne piljite! Žene znaju kada to radite! Kao i kada se okrećete za njima. Ili još gore – njihovim drugaricama. Fokusairajte se na jednu i, sa vremena na vreme, bacite samopouzdan pogled u njenom pravcu.
Pazite samo da ne delujete previše željno ili napadno. Takođe – ono što vi mislite da je seksi pogled (blentavo podignuta obrva), obično izgleda kao da će vas drmnuti šlog. Budite prirodni i probudite njenu divlju prirodu!

Miris je ukus!

reklame

Ne mislimo na štrudle, ali uz dobar parfem žene će vas smazati kao jednu! Začuđujuće, žene više vole miris muškog nego ženskog parfema. Dobro, možda nije začuđujuće ako znamo da su ti mirisi – pravljeni da ih privuku! Parfem će uraditi svoje, a onda je red na vas!

Smeh smanjuje stres i povećava vam šanse

Hahahaha!
Ako smislom za humor prozvedete Sanja Marinković efekat – tj, učinite da vaša devojka smehom probije zvučni zid, verovatno ćete moći strastveno da je pribijete uz isti!

Uši!

Njegova ušna resica je taaaako seksi. Šalimo se. Žene vole frajere koji su u stanju da ih slušaju. Lepši pol mnogo priča i ne želi da to bude uzalud, a malo pažnje donosi mnogo kasnije…pa, pažnje.

Mačo, mačo men!

Ne. Jednostavno ne. Mačo fore više ne prolaze, a i da li stvarno želite da privučete one žene kod kojih prolaze i kroz koje su mnogi prošli. Onoliko emocija koliko date će vam se i vratiti.

Spontanost

Niko ne želi da bude sa robotom! Programirano ponašanje kuća-posao-teretana-kuća, iznerviraće svaku devojku. Dodajte uz to sedenje u istom kafiću svaki put i vođenje ljubavi u istoj pozi i – ispadate iz igre. Zato se igrajte. Obožavaće vas.

Inteligencija

Luckasto ponašanje ima granicu, a žene pre ili kasnije prerastu momke koji se deru po autobusima i igraju igrice u vezama. Ne morate da se ponašate kao uštogljeni britanski aristokrata, ali će svaka znati da ceni čoveka koji radi na sebi, posebno kada to radi i za nju.

Ramena i ruke

Najbitnije muški aduti su – ne, NE TO! – lepe šake i ramena. Niko ne kaže da treba da izgledate kao Švarceneger, ali nagoveštaj bicepsa može da učini čudo za žensku požudu a i vaše samopouzdanje.
Nijedan, ali nijedan naš dosadašnji savet vam ne vredi ako nemate samopouzdanje, ili što bi rekli naši stari – šmek. Koliko puta ste viđali ružnjikave momke sa fantastičnim lepoticama. Postoje dva objašnjenja za ovu pojavu – ili imaju novac ili šarm.
Ovo prvo ne možemo da vam damo, a za ovo drugo, čitajte besnopile.rs!

 

IZVOR:Alo.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.