iskrena devojka
iskrena devojka

DA LI SE PREPOZNAJETE? U pitanju je 10 kvaliteta koje muškarci traže i osobina koje vas čine pozitivnom osobom punom razumevanja i stabilnim partnerom koji će biti tu onda kada nam je najpotrebniji

Kada malo bolje razmislimo, u pitanju su iste one stvari koje žene cene, vole i priželjkuju kod muškaraca!

U pitanju je 10 karakternih osobina koje čine tu osobu pozitivnom, osobom punom razumevanja i stabilnim partnerom koji će biti tu onda kada nam je najpotrebniji!

1. Iskrenost

reklame

Pravi muškarac poštuje iskrenu ženu. U svetu lažnih komplimenata i ljubomore iskrenost je pravo osveženje. Za njega ne postoji ništa bolje od žene koja će mu iskreno odgovoriti na njegovo pitanje. Možda se i naljuti,ali verujte, dobro će razmisliti o vašim rečima.

Ne propustite: TRENUTAK KOJI MENJA SVE: Kad žena stisne petlju i reši da ode

2. Empatičnost

Muškarci i žene potpuno su različiti i baš kao što oni nikada neće shvatiti kako je biti u ženskoj koži niti mi ne možemo dokučiti kako je biti muškarac. Kada im je teško ili kada ih nešto muči muškarcima je vrlo važno da ih žena sasluša i pokuša da ih razume, bez obzira koliko joj to možda zvučalo nebitno.

Ne propustite: Kada muškarac prestaje da voli: Glavni razlog!

3. Prihvatanje

Svi smo mi sastavljeni od mana i vrlina i niko nije savršen. Baš kao i žene i muškarci žude da ih partnerka prihvati takve kakvi jesu. Od kopanja po prošlosti i pokušaja da promenite odraslu osobu neće izaći ništa dobro.

4. Poverenje

Ako je pokazao da je osoba od poverenja, ono što svakom muškarcu puno znači je da zna da mu partnerka veruje. To mu daje snagu i sigurnost.

5. Ambicioznost

Svaki ambiciozni muškarac istu osobinu voli i kod njegove partnerke. Organizovanu i spretnu poslovnu ženu oni smatraju jako seksi…

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.