ZNAČI BRATE HOROSKOP: Znači nema laži, nema prevare!

 

ZNAČI OVAN

reklame

ZNAČI BRATE tebe nešto neće ove zvezde i ta sranja. Vasiona ti nije naklonjena, ali pošto si tvrdoglav i uporan, samo guraj tebra, nema pazi, samo gazi. Uspećeš ti u životu, dobra si osoba.

 

ZNAČI BIK

ZNAČI BRATE ti imaš rogove, znači ‘oćeš da ubodeš. Jak si tebra ali ne može sve na silu, znači lagano. Znači biće od tebe nešto ali brate treba ti kinta. Znači mnogo kinte. Znači hiljade i hiljade tih kinti i bog će da te vidi.

KAD TI MUŠKARAC OVO KAŽE, BUDI SIGURNA DA TE MNOGO VOLI: 13 rečenica koje izgovara samo zaljubljen muškarac

ZNAČI BLIZANCI

ZNAČI BRATE tebi nije loše u životu. Ide ti od ruke al’ te hebu sitnice. Znači burazeru/sestro, obrati pažnju, nije sve crno belo. Ne veruj tebra ljudima, ‘oće da te zajebu žestoko. Ne daj se prevariti, uz tebe smo ljubi te brat.

 

ZNAČI RAK

ZNAČI BRATE mnogo si emotivan. Pucaju te emocije pa ti zbog toga ništa ne ide od ruke. Ne sekiraj se, zvezde će ti biti naklonjene, evo javili sad preko mobilnog. Smanji doživljaj i mojne da se baviš kriminalom, nije to za tebe burazeru.

 

ZNAČI BRATE HOROSKOP

 

ZNAČI LAV

ZNAČI BRATE Lav si. Znači mačka, znači predeš. Ti si dobrica ali tebi zvezde idu na ruku. Dobar si, zato te i *ebu. Smanji doživljaj, zaradi pare, ne kradi, ne laži bližnje svoje. Ove druge laži, šta te boli uvo. Biće ti bolje u životu. I popij jedno 3 piva odmah, protiv malera.

KAD TI MUŠKARAC OVO KAŽE, BUDI SIGURNA DA TE MNOGO VOLI: 13 rečenica koje izgovara samo zaljubljen muškarac

ZNAČI DEVICA

ZNAČI BRATE Devica si. Znači nevin/a si, znači treba te hebati. Tako te ljudi vide a i zvezde te zezaju po tom pitanju. Ako si žensko, pazi se manijaka. Ako si muško, ti si manijak. Znači kao fora devica a u duši ste perverznjaci.

 

ZNAČI VAGA

ZNAČI BRATE vi ste baš bezobrazni. Ponašate se bahato i niko vas ne poštuje. E pa bratiću, stavi tačku na to. Hebi im svima sve po spisku. Neće tebe da zajebava bilo ko! Dobro, hoće, ali drž’ se dobro, sekta je oko tebe.

 

ZNAČI ŠKORPIJA

ZNAČI BRATE otrovni ste do jaja. ‘oćete i da bodete. Opasni ste likovi. Znači pucači, ubice, silovatelji i ostala manguparija. Ako tako nastavite, nahebaćete žestoko. Nije život jedna bajka. Radi pa zaradi, pusti znoj i smanji doživljaj.

 

ZNACI-BRATE-HOROSKOP-2

 

ZNAČI STRELAC

ZNAČI BRATE ne loži se da ste pucači pa kao streljae. Znači brate vi ne bi pogodili ni vrata od gajbe a kamoli metu. Posao ti slabo ide, osim onog dilovanja vutre. To može ali mojne tebra, rizik je. Nisi ti mafija i ne mafijaj mnogo.

KAD TI MUŠKARAC OVO KAŽE, BUDI SIGURNA DA TE MNOGO VOLI: 13 rečenica koje izgovara samo zaljubljen muškarac

ZNAČI JARAC

ZNAČI BRATE odmaraj malo. Samo radiš, piješ, blejiš po kraju. Znači idi u neku selendru da i mi odmorimo od tebe malo. Čitaj knjige da ne budeš kao ja, obrazuj se, nauči nešto legalno da radiš. Kažu kriminal se ne isplati.

 

ZNAČI VODOLIJA

ZNAČI BRATE ti imaš gotivnu budućnost. Vole te zvezde pa to je. Znači biće uspeh, znači biće pare ali ljubav i seksanje ti ne idu od ruke a i koji će ti moj ljubav. Od toga se umire.

 

ZNAČI RIBE

ZNAČI BRATE Ribe su ti pod vodom. Znači snalažljivi ste ko riba na suvom. Slušaj malo muziku, prati reči, naučićeš mnogo. Ne gledaj porniće to ti je štetno burazeru znam iz iskustva. Ako se baviš kriminalom, ovo je tvoja godina. Ako se ne baviš kriminalom, nikom ništa, samo tako nastavi.

 

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.