STRELAC

Hladni dani donose Vam novu ljubav koja na neki način može biti zabranjena ili tajna. Ukoliko je reč o Vagi, Lavu ili Jarcu – ovo je veza koja će, uprkos svemu, opstati. Krajem godine većina Strelčeva osetiće olakšanje jer će Saturn 21. decembra konačno napustiti njihov znak. Mnogi od vas upravo pred Novu godinu mogu sresti svoju sudbinsku ljubav preko posla tako da ostak zime neće ni osetiti.

Strelčevi koji ostanu slobodni imaće novu priliku u januaru da sretnu nekog sličnog sebi. Da li je to dobro ili loše, vreme će pokazati. Osoba kola će privući pažnju Strelčeva je neobična i do sada u životu niste imali priliku da upoznaju nikog sličnog njoj.

JARAC

reklame

Vama je potrebna neka promena u svakom smislu. Doživećete jake emocije, ali ne i zaljubljivanje, vrlo je moguće da je ovo jedan Rak ili Bik koga već poznajete. Osvrnite se oko sebe, među vašim prijateljima ili poznanicima je upravo taj neko ko će vam uzburkati emocije. Konjukcija Saturna i Venere 21. decembra označiće početak perioda mnogo ozbiljnijih emocija i ljubavnih veza za vas, a mnogim Jarčevima ovo će doneti i povratak na nešto davno zaboravljeno. Januar će vam proleteti u magli. Za zauzete Jarčeve, ovaj mesec će proći bez nekih većih promena. Pokušajte da se okrenete porodici jer je ona uvek tu zbog vas ma koliko nesavršena bila.

Zimski ljubavni horoskop

VODOLIJA

Ljubavne veze koje su zasnovane na dubokim i strastvenim osećanjima potrajaće i svedočiće velikom uspehu, posebno one sa Ovnovima ili Blizancem.

Slobodnim Vodolijama zima može doneti ljubav preko posla, sa nadređenim ili saradnikom. Dolazi vreme da se neki vaši snovi ostvare ili da upoznate onog o kome sanjate, oko 21. decembra, može doneti očekivanu ljubav, ali i skrivanje od očiju javnosti i tajne veze. Ovo raspoloženje neće se stišati ni do proleća.

Zauzete Vodolije su izgubljene u ljubavnom plamenu, ali nemojte da se bližnji osećaju zapostavljenima.

RIBE

Slobodne Ribe se mogu odlučiti na vezu na daljinu ili će upoznati vrlo važnu osobu koja je možda u inostranstvu ili u drugom gradu. Ribe u braku ili dužoj vezi poželeće proširenje porodice ukoliko reše nesuglasice sa partnerom.

Decembar većini slobodnih Riba donosi više konkretnih dešavanja u ljubavi, posebno oko Nove godine kada je moguć i povratak nekome iz prošlosti. Januar i februar donose spuštanje planova na realnu ravan. Savet vam je da dozvolite nekome koga ste pustili k sebi da vodi brigu o vama.

Autor: O.S.

Izvor: prva.rs

loading...