LAV

Zauzetim Lavovima predstojeći period doneće još dublju povezanost sa partnerom, ali i ljubomoru i posesivnost. Ne dramatizujte, jer je ovo za Vas vrlo izazovno i stimulišuće. Podržite partnera u uspehu i iznenadiće vas njegova darežljivost. U novoj godini neki od Lavova počinju vezu preko posla sa nadređenim, starijom osobom, ili osobom na položaju u znaku Vodolije, Jarca ili Ovna. U januaru imate u planu da promenite nešto u svom odnosu na bolje, što će u krajnjoj liniji imati pozitivan efekat na duže staze.

DEVICA

Za neke od vas počinje period ugovora i potpisa pa je moguće i ozvaničenje mnogih veza. Kraj decembra i početak zime većini Devica donosi novitete na polju ljubavi, dece i uživanja. Zauzete Device poželeće proširenje porodice i dobiti nove odgovornosti.

reklame

Znak kad vlada Jarac, tj. prelazak iz jedne godine u drugu, je znak prošlosti pa će se neke Device krajem godine vratiti svojim starim ljubavima, a mnoge od vas očekuju sudbinski susreti. Veze koje počnu oko Nove godine predodređene su da traju večno.

U drugom delu zime shvatate da su kuća i vaši dragi izvor emocija i energije, a ne još jedna obaveza.

Zimski ljubavni horoskop

VAGA

Zima donesi malo posesivnosti u vaše odnose, ali i produbljivanje mnogih osećanja prema Blizancima ili Ovnu. Kraj godine slobodnim oktobarskim Vagama donosi pravu ljubav. Novu godinu dočekujete zaljubljeni. Moguće je zaljubljivanje u blizini kuće ili preko člana porodice. Na neki način ova ljubav može biti i zabranjena ili komplikovana, ali je vredna svakog maltretiranja. Iznenadiće vas duboke emocije u februaru i velika količina strasti prema Strelcu, Raku ili Devici.

Budite nežni prema voljenoj osobi u januaru jer time pokazujete da ste osoba na koju ona uvek može da računa.

ŠKORPIJA

Od dolaska hladnih dana Venera vam svojim tranzitom kroz Škorpiju donosi ljubav o kakvoj sanjate – strastvenu i zasnovanu na dubokim osećanjima sa jednom Škorpijom ili Ribom. Kraj godine nekima od vas vratiće prošlost u život, a zauzete Škorpije odlučiće se na zajednički život. Ako ih januarsko otrežnjenje ne spusti na zemlju ovoga puta napravili su posao za ceo život.

Slobodne Škorpije su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zagrejan.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...