Dnevni horoskop za 12. jul 2017

Nekim je ženama jedini cilj nakon raskida da ponovo osvoje svog bivšeg dečka.

 

Koliko je preporučljivo, nismo sigurni, ali znamo da nije neizvodljivo. Ako ga stvarno želiš natrag, ovo su stvari koje nikako ne smeš da radiš.

Da ostaneš u kontaktu sa njim

reklame

Ako želiš da shvati koliko mu nedostaješ, moraš mu stvarno nedostajati. Ako se stalno javljaš i održavaš kontakt, ne daješ mu šansu da eventualno shvati što je izgubio.

Da moliš

Ako ga lepo zamoliš i dobro argumentuješ svoju molbu, možda će se vratiti… NE. Trenutak u kojem počneš da moliš za još jednu šansu je trenutak u kojem postaje sasvim sigurno da je nećeš dobiti.

kako raskidaju muškarci prema horoskopskom znaku

Da predložiš seks

Na to će možda i pristati ako nema nikog novog, ali predlog neobaveznog seksa će samo pogoršati stvari. Ti ćeš misliti da je sve opet po starom, on će hteti samo seks bez obaveza i čeka te još više bola.

Da ga vređaš

Ako ne želi da bude s tobom, onda ćeš mu reći sve što misliš o njemu? Slobodno, ali nakon toga ne možeš računati na pomirenje. Jednom kad pokažeš svoje pravo lice (čak i ako je to samo tvoje ljutito lice), teško je da će hteti da ti da još jednu šansu.

Da se utapaš se u samosažaljenju

Neke žene misle da je savršen recept za novu šansu da pokažu bivšem dečku koliko im je život grozan bez njega. Ako želiš da te ponovno poželi, to nikako nije preporučljiv izbor jer retko koji muškarac želi vezu u koju ulazi iz samilosti.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.