prevara

Ako vas dečko prevari, u pitanju nije vaša krivica, već njegov izbor i odgovornost. Ipak, u svakoj vezi postoje dve strane, a ove stvari će vašu učiniti jačom.

 

1. Vreme

Danas je sasvim normalno da previše brinemo zbog vremena jer ga imamo tako malo na raspolaganju. I baš zbog toga nije lako održavati vezu i postarati se da bude savršena.

reklame

Međutim, manjak vremena može biti poguban. Provodite kvalitetno vreme sa dečkom i gledajte da ništa ne bude ispred vaše veze – ni posao, ni roditelji, ni prijatelji.

Nemojte izbegavati razgovor samo zato što je potrebno oprati sudove i kretati u veliko spremanje stana ako možete da se prošetate umesto toga.

Kada te prevari dečko

2. Uzbuđenje

Svakodnevne obaveze koje se ponavljaju iz nedelje u nedelju mogu nas učiniti pomalo dosadnim. Svaka devojka bi trebalo da ima svoj život i interesovanja: čitanje, učenje, pisanje…

Budite svoja osoba. Dečko će znati da ceni vašu radost, inteligenciju, lepotu i humor. Kada ste zainteresovane za sebe, tada postajete neodoljive.

3. Romantika

Mnoge devojke veruju da je dužnost dečka da ih voli. To je velika greška. Stalno moramo da radimo na ljubavi i negujemo je i nikada ne zaboravimo stvari zbog kojih smo se zaljubili u nekoga.

Zapamtite, niste primorani da budete u vezi, u njoj ste zato što to želite. Vaša sreća ne zavisi od toga da li ste u vezi ili ne, ali možete da pomognete jedno drugome da budete srećni radeći na zaljubljenosti.

U slučaju da želite da poboljšate seksualni život, dajemo vam 12 vrsta seksa koji svaki par mora da proba jednom – a onda zaboravi!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.