Kako da pripitomiš ženskaroša

Znaš kako se kaže: “Vuk dlaku menja, ali ćud nikad”…

Ovog tipa ćes odvući u krevet bez muke. Dovoljno je to što si žensko i što imaš vaginu. Nije bitno da li imaš dvojčicu ili peticu, da li si fensi doterana cica ili prirodna ženska – taj momak voli šareno.

Međutim, problem je zadržati ga. Pitanje je sad zašto neko uopšte želi da zadrži muškarca kojeg može imati svaka, da ne kažemo “lakog muškarca”, ali to je druga priča… Možda jednostavno voliš izazov.

reklame

Čak ako ti nekako pođe za rukom da “zauzdaš mustanga”, ostaje još jedan problem – vernost. Uvek će tugaljivo gledati zelenu travicu na drugoj livadi i koristiti svaku priliku da se “istrči negde drugde”.

Zato je prvi korak:

1. Seksualno iscrpljivanje! Morate ga jahati svakodnevno dok oboje ne popadate u nesvest – svuda i na svakom mestu. Morate mu pružiti sve ono što većina drugih ne bi (pri tome ne mislimo samo u guzu).

Dakle,

2. Moraš imati neverovatnu maštu.

Pored toga

3. Moraš biti uzbudljiva, misteriozna… Takva da on nikada ne može da predvidi tvoj sledeći korak.

Ali ipak

4. Moraš biti slična njemu. Od njegove vrste – neuhvatljiva, divlja, neobuzdana, večito gladna života, strasti, novih uzbuđenja i iznad svega slobodna i svoja. On sam mora da poželi tebe da pridobija, jer mu uvek nekako izmičeš.

Pri tome ne mislimo na “tvrđenje pazara” i ostale pijačarske tehnike, već stalno ponovno pronalaženje i izmišljanje sebe. Uvek moraš biti nova.

5. Moraš prihvatiti njegovu prirodu. – Veruj mi, ako si ga poželela takvog kakav jeste, neće ti biti preterano zanimljiv, ako mu slomiš švalerski duh. Ako ti i nekim čudom pođe za rukom da izazoveš pokajanje u njemu i počne da se moli “samo u tvojoj crkvi”, pitaćeš se “kako da vratim da ponovo bude onaj stari”.

6. Bez zvocanja i patetike – Od ovoga ženskaroši beže glavom bez obzira. Da bi ga zadržala, zaista moraš biti posebnog kroja – jaka i potpuno nezavisna. Tu si kad treba, nevidljiva kad treba da budeš nevidljiva i uvek vedrog duha… On sam mora da te oseti kao deo sebe.

7. Moraš znati vešto da igraš igru “kurve i svetice”. Moraš imati tačan osećaj kad treba da popustiš, kad da zategneš uzde, a kada da ih potpuno odvežeš. Ne sme da ti bude mnogo krivo ako on i umoči u neku drugu rupu, samo treba da se potrudiš da ona to i ostane – samo druga rupa i ništa više. Ti si vladarka, ti si kraljica. Pored tebe se oseća kao najsnažniji i najvažniji čovek na svetu. Na tvoj mig on motri i tebi se u postelju vraća nakon svake bitke.

8. Ostani dete. – Zaista, ništa na ovom svetu nije večno i ništa ne treba shvatati previše ozbiljno. Sve je igra i pustolovina, a ti treba da budeš prava “umetnica življenja”, baš kao i on…

I da… nije šala:

9. Zaista moraš da znaš dobro da kuvaš!

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.