ZASLUŽUJEŠ KVALITETNOG MUŠKARCA

ZASLUŽUJEŠ KVALITETNOG MUŠKARCA: Neki frajeri su toliko loši kandidati za vezu, da vam je bolje da, ukoliko naiđete na njih, ipak ostanete sami ma koliko patili za nežnom muškom rukom i ljubavlju.

Mnogim ženama koje su već duže vreme singl, samoća zna da pomuti razum. Iščekivanje čvrste muške ruke koja će znati da ih zgrabi, ali i pomazi kada treba, i potreba za nežnošću, podrškom i ljubavlju, često zna da nadvlada razum i smanji kriterijume, zbog čega devojke pristaju na mnogo manje od onoga što zaslužuju.

Ipak, vodite računa o svom ljubavnom životu jer jedino prava ispunjenost koju vam stvara osoba s kojom ste u vezi može da vam garantuje sreću i osmeh na lice. Ne pristajte na sve ni po razno, a budite svesni da nekih frajera, ma koliko zgodni, naizgled ozbiljni i čak pametni bili, treba da se klonite. Priviđenje je da su oni dobri kandidati za vezu. Verujte nam, oni su samo nevolja.

reklame

Emotivno ranjeni muškarac

Ulaziti u vezu sa muškarcem koji je tek izašao iz duge veze ravno je katastrofi. Samopouzdanje mu baš i nije na nivou, a i ko želi da bude “prelazna” devojka za zaceljivanje rana? Ovakvog muškarca izbegavajte u širokom luku, pogotovo ako već znate da skače iz veze u vezu.

Slatkorečivi

Ako je prepun reči hvale toliko da vam je muka od njegovih hvalospeva, treba odmah da ga precrtate. Dosadan je, a i verovatno želi na brzinu da vas odvuče u krevet. Iz takvog odnosa pobegnite glavom bez obzira.

Ima fobiju od vezivanja

Suprotnost onom koji ne može da živi ako nije u vezi. Nije nikada imao ozbiljnu vezu i verovatno se neće smiriti ni sa vama. Ne treba vam još konfuzije, frustracije i slomljenih srca. To su muškarci koji vas ni nakon par meseci veze neće nazvati svojom devojkom, koji vas zovu na noćne sastanke samo zarad povremenog seksa, a potom se ne javljaju danima. Ako vam takva veza odgovara, to je u redu, ali taj muškarac očito nije spreman na kvalitetnu vezu, bar ne sa vama.

Kralj drame

Ukoliko ima nekih nerazrešenih stvari s bivšima, u svađi je sa prijateljima ili ima problema na poslu, bolje sagledajte celu sliku. Verovatno je kralj drame koji ne zna kako se konstruktivno posvađati, rešiti problem i ići dalje. Njemu je sve problem. I sve mu je drama. I za sve mrzovoljno prigovara.

Nezreo muškarac

Neki muškarci jednostavno traže majčinsku figuru. Obično ne znaju da kuvaju, čiste za sobom i očekuju da partnerka sve čini umesto njih. Takav jedan vam stvarno ne treba, osim ako ne želite pored sebe veliko dete.

 

 

Telegraf.rs/Tportal

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.